Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudtok olyan munkákat amit...

Tudtok olyan munkákat amit egy kávézóban ülve is elvégez az ember, időhöz kötés nélkül?

Figyelt kérdés
Nemsokára végzem az iskolát és valamilyen irányzatot keresek! Pénzügyek, üzletek, marketing az én világom! Gentleman-ként öltözködöm és viselkedem. Sokszor látok olyan úri embereket akik be ülnek egy kávézóba, és pár órát a gépük elött eltöltenek. Milyen munkalehetőség az amit nem fixen kell ledolgozni, pl 8 órát. mint a gyárakban stb.. hanem ahol te vagy a magad ura
2015. ápr. 19. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Azt javaslom, menj oda ezekhez az "úri emberekhez", és kérdezd meg őket.. Biztos vagyok benne, hogy hasznosabb válaszokat kapsz, mint itt pl. ez is...
2015. ápr. 19. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
"úri embereket akik be ülnek egy kávézóba, és pár órát a gépük elött eltöltenek."- Azok a rendszergazdából megóvónéniből átképzett, magukat menő üzletembernek mutatni akaró lumpó MLM ügynökök. :D
2015. ápr. 19. 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Elég sokféle munkát lehet így végezni. Én programozóként dolgozom, én is be szoktam ülni néha kávézóba, mert egy idő után nem bírja az ember az otthon ülést.
2015. ápr. 19. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:
#3 voltam, van egy ismerősöm, aki marketinganyagokat ír, ő is hasonlóan kötetlen időbeosztásban dolgozik, szintén otthonról. Azt hozzátenném, hogy jó a szakmájában és folyamatosan képzi magát, mert szereti, amit csinál.
2015. ápr. 19. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Öcsém ezt a visszafogott önjellemzést :D Miért érzem úgy, hogy a középiskolából buksz ki lassan?
2015. ápr. 20. 00:36
 6/12 anonim ***** válasza:

"Gentleman-ként öltözködöm és viselkedem."

Most elkepzeltem, ahogy frakkban, monoklival es setabottal felemelt orral gyalogolsz a Rakoczi uton. :D

2015. ápr. 20. 09:51
 7/12 A kérdező kommentje:

Hah rengeteg vicces emberke éli világát, és éli ki magát itt.. Szívesen találkozom bármelyikőtökkel beszélgetni. Monoklival? ugyan már, több év ketrecharcos edzés után, a monokli még dicsőít is :) Középiskolából bukni? Nem, sajnos ez sem talált. Üzletekkel foglalkozom, több embert vertem át üzlettel és beszéddel mint hinnétek. És többet is kerestem vele mint a nagymenők akik többsége itt arcoskodik.. Itt élitek ki magatokat, veritek a dákót egész nap, elhiszitek hogy itt vagytok valakik. viszont uraim fel kell hogy világosítsam önöket, tévednek. Ugyanolyan senkik maradnak mint voltak :) A kérdést azért tettem fel mert az üzlet hogy jól hol kevésbé jól megy, így szeretnék egy fix kötetlen munkahelyet, nem pedig gyárban rohadni mint ti kedves barátaim :)

Tisztelet a normálisan válaszolóknak, és sok sikert az életben mindenhez!

2015. ápr. 20. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Nézz utána a monokli további jelentéseinek kőbunkókám. :D
2015. ápr. 20. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Megbántam, hogy normálisan válaszoltam. Senkit nem érdekel. hogy hány évet jártál ketrecharc edzésre, vagy hogy hány embert vertél át és mivel. Tőlem akár balettozhatsz is, attól még egy beképzelt proli maradsz, aki nem ismeri a "monokli" jelentését és agresszív módon reagál a válaszolók többnyire jogos észrevételeire.
2015. ápr. 20. 19:36
 10/12 anonim ***** válasza:

"Monoklival? ugyan már, több év ketrecharcos edzés után, a monokli még dicsőít is :) "

Te úúúúúristen :D Te igazi üzletember, gentleman, azt sem tudod mit jelent a monokli? :D Te ki a jó fenét tudtál ennyi ésszel átverni? Egy marék lepkét meg egy kiscsoportost? :D Álmodozz csak munkanélküli barátocskám :D

2015. ápr. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!