Tudtok olyan munkákat amit egy kávézóban ülve is elvégez az ember, időhöz kötés nélkül?
"Gentleman-ként öltözködöm és viselkedem."
Most elkepzeltem, ahogy frakkban, monoklival es setabottal felemelt orral gyalogolsz a Rakoczi uton. :D
Hah rengeteg vicces emberke éli világát, és éli ki magát itt.. Szívesen találkozom bármelyikőtökkel beszélgetni. Monoklival? ugyan már, több év ketrecharcos edzés után, a monokli még dicsőít is :) Középiskolából bukni? Nem, sajnos ez sem talált. Üzletekkel foglalkozom, több embert vertem át üzlettel és beszéddel mint hinnétek. És többet is kerestem vele mint a nagymenők akik többsége itt arcoskodik.. Itt élitek ki magatokat, veritek a dákót egész nap, elhiszitek hogy itt vagytok valakik. viszont uraim fel kell hogy világosítsam önöket, tévednek. Ugyanolyan senkik maradnak mint voltak :) A kérdést azért tettem fel mert az üzlet hogy jól hol kevésbé jól megy, így szeretnék egy fix kötetlen munkahelyet, nem pedig gyárban rohadni mint ti kedves barátaim :)
Tisztelet a normálisan válaszolóknak, és sok sikert az életben mindenhez!
"Monoklival? ugyan már, több év ketrecharcos edzés után, a monokli még dicsőít is :) "
Te úúúúúristen :D Te igazi üzletember, gentleman, azt sem tudod mit jelent a monokli? :D Te ki a jó fenét tudtál ennyi ésszel átverni? Egy marék lepkét meg egy kiscsoportost? :D Álmodozz csak munkanélküli barátocskám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!