Milyen a Morgan Stanley-nél dolgozni?
munkahelyi légkör?
csak közgazdászokat és programozókat keresnek?
mindenki öltönyben dolgozik ott?
túlórák mennyire gyakoriak, kifizetik?
szakmai/nyelvi továbbképzéseket támogatnak?
cégen belül külföldre mennyire könnyű kijutni?
fizetésen kívüli juttatások?
Ajánlom,Dress code van,vannak tovább képzések,nagyon magas a fizu.
Van fejlődési lehetőség is rokonom kijutott amcsiba MS-en keresztül és ott is maradt.
Kőkemény túlórák vannak bizony akár este 10-ig ez igaz,viszont valamit valamiért alapon,CV-dbe jól mutat,angolt kell használd,érdemes szerintem pár évig nyomni ott vagy 3-5 évig.
1)passz
2)igen
3)igen
4)nem tudom milyen gyakori de külön nem fizetnek érte az biztos
5)passz, sztem minimálisan igen, mondjuk nyelvit (angol) azt tuti mást nem hiszem, de ez nem fix
6)lehetetlen, sokkal nagyobb eséllyel jutsz ki, ha jelentkezel konkrétan a külföldi MS-nél, a már meglévő MS-es tapasztalatod nagy előny, de cégen belül zéró esélye van
7)azok vannak szépen, főleg a kockáknak
Én programozó vagyok, pénzügy szakos közgazdász végzettséggel is, viszont ami elriaszt az a sok körös interjúztatás, másrészt nem tudom milyen szintű embereket keresnek, én nem vagyok egy zseni, vannak ismerőseim, akik gyakran töredék idő alatt tudják megoldani ugyanazt a problémát, mint én, és rutinszerű programozásnál is jóval gyorsabbak nálam. Nem tudom, érdemes lenne-e pályáznom hozzájuk (van állásom programozóként, csak itt nem tudok fejlődni eléggé).
Mondjuk a dress code is kicsit elriaszt, soha nem viseltem napi szinten öltönyt, de még inget sem, nem tudom mennyire tudnám megszokni.
utolsó!
Fejlődési lehetőségért ne szaladj a Morgan Stanleyhez..ez szokott lenni az egyik indok amiért az emberek lelépnek innen. Meg mert (közel) ugyanazt a pénzt máshol is megkeresik, de közben nem készülnek ki. :)
A szar légkör abban nyilvánul meg hogy csicska vagy, nem engednek kibontakozni szakmailag, visszahúz a csoportod, csak egy bizonyos területtel foglalkozhatsz és nyalhatsz ahogy bírsz.
7:
Akkor milyen céghez érdemes pályázni Budapesten (most vidéken dolgozok, de itt nem nagyon van lehetőség váltani)? Ha tudsz, olyat mondjál, ahol fejlődési lehetőség is van, de nem zseniket vesznek csak fel.
Morgannel jutott ki az uncsim az USA-ba,és azóta is kint van egy másik cégnél.
Tényleg melyik még az a cég,ahol ennyit fizetnek és van szakmai potenciál plusz lehetőség külföldre is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!