Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozott/dolgozik a...

Valaki dolgozott/dolgozik a Morgan Stanley-nél?

Figyelt kérdés

2013. máj. 3. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem és most két csoporttársam.

Tudok mesélni dolgokat,róla.

Jó kis cég,fejlődési lehetőség nagyon nagy.

Kérdez nyugodtan.

Te milyen pozícióra jelentkeztél?

2013. máj. 4. 01:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! köszi a választ :)

én jelenleg még egyetemen tanulok, fizikusnak. És volt egy vendégelőadónk még 1 éve, aki egyszer tartott egy előadást a gazdaságfizikáról, és ez az egyén fizikusként dolgozik ott. Sok érdekes dolgot mondott, és azóta rákaptam a témára, mert ez egy eléggé új tudományág, és sok kiaknázatlan területe van, nameg meglepő jól működnek a fizikai modellek a pénzügyi mozgásokra rávetítve.

Szóval én a pénzügyi részen szeretnék dolgozni.

Olvastam egy blogon valakitől, aki ott dolgozott, és nem túl jó színben tüntette fel a céget. A főnökök lenézik az alkalmazottakat, sokat kell túlórázni az amúgy is hosszú munkaidő mellett, amit nem fizetnek ki. Meg az irodában nem lehet magyarul beszélni, noha az ott dolgozók 99%-a magyar. Valamint azt is írta, hogy teljesen idegronccsá teszi az embert, mindig ugyanazt kell csinálni, és nem lehet mellette magánéleted a hosszú munkaidő miatt.

Azt szeretném kérdezni, hogy ezek igazak lennének, vagy valami lejáratókampányt indított a cég ellen az aki írta?

Valamint meg tudnád esetleg mondani, hogy egy kezdő fizetés az körülbelül mennyi lehet?

Az egyetemen most hirdettek egy nyílt napot, de elég furának találom azt, hogy egy álláskereső honlapon kell jelentkezni rá, és önéletrajzot is kell küldeni.

Mindenesetre annak örülök, hogy jó kapcsolatban van az egyetemmel, mert több rendezvényünket és versenyt is támogat a MS.

Köszi előre is.

2013. máj. 4. 08:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit kérdeznék, hogy mi a végzettsége unokatestvérednek, és a 2 csoporttársadnak?
2013. máj. 4. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Uncsim meg a másik 2 srác programozók.

Fejlesztőként dolgoztak/dolgoznak a cégnél.

Nekik jó tapasztalatuk van a céggel,külföldre is lehet menni a cég által ez egy hatalmas előny.

Eleinte nem fizetnek hude nagy összeget,de később ez nagyon megemelkedhet.

Öltönybe kell járni,szépen felöltözve.Karrierlehetőség nagyon nagy szerintem mint minden multinál,csak multikhoz érdemes menni.

Sokat kell dolgozni az biztos,de valamit valamiért,ha jól csinálod és sokat dolgozol odateszed magad akkor biztos felfigyelnek rád,hát igen sajnos magánéletet hétköznap el lehet felejteni csak hétvégén.

2013. máj. 4. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!