Szerintetek hülyeség volt "nem"-et modanom az erre az ajánlatra?
Brutto 140ert de inkabb többert barhol találsz ilyet de inkabb jobbat ha van egy MSc diplomád.
Legfeljebb nem bioszos munka lesz hanem esetleg teljesen más.
Ne mondd azt egy biológusnak, hogy "legfeljebb nem bioszos munka lesz". :D
Én sem tudom elképzelni, hogy valami olyan szakterületen dolgozzak, amihez semmi köze annak, amit eddig csináltam. Bár lehet, hogy ő máshogy van vele, de szerintem ha megcsinált egy Msc-t, akkor szereti. Ilyen munkát egyébként szerintem is pillanatok alatt találhatsz. Lehet, hogy egyes helyeken előnyt jelenthet, ha valamilyen szinten tudsz programozni. Ha érdekel és van egy kis szabadidőd, ismerkedj össze egy kicsit a Python nyelvvel, az egyik legegyszerűbb, kutatási célokra széles körben használt nyelv, ha közvetlenül az álláskeresésben nem is segít(bár mindenképp jól mutat egy CV-n), később jól jöhet.
Rövid ismertető: [link]
Igen,de én ahogy az utolsó előtti válaszoló is írta szeretem a szakmámat,másrészt eddig csak ebben dolgoztam,és mindehová ugye több év szakmai tapasztalat kell.Szóval nem olyan könnyű csak úgy váltani...Persze Tescóba nyilván el lehet menni,vagy Mekibe,de inkább kihagynám...
Amúgy végzek egy gyógyszertári asszisztensi okj-t is estin,de abból még csak egy évem van meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!