Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vizsgaidőszakban dolgozni...

Vizsgaidőszakban dolgozni mennyire hülyeség?

Figyelt kérdés
Utolsó pillanatra hagyós típus vagyok, ezért előző félévben is volt csomó szabadidőm. Elég jó átlagom lett, kapom is az ösztöndíjat érte, ami nagyon jól jön! Viszont egész évben nem dolgoztam, és rosszul érzem magam emiatt, meg hát itt a nyár, és a világért sem szeretnék itthon megrohadni (plusz akkor elesek sok-sok pénztől is, mert kapom a szociálist is). Nem mondom, hogy kajára kell, de jól jönne a pénz, viszont nem akarok kockára tenni havi fix 30-40 ezer forintot azért, hogy elmondhassam magamról, hogy dolgoztam (heti 4 nap lenne). Ti bevállalnátok?
2014. ápr. 25. 07:09
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a kérdést Közlekedés kategóriába rakni mennyire hülyeség?
2014. ápr. 25. 12:03
 2/2 A kérdező kommentje:
B*szódj meg, nyilván véletlen volt. Ezért igazán érdemes volt írni! Szórakozz édesanyáddal...
2014. ápr. 25. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!