Mennyi fizetést merjek kérni pályakezdő logisztikusként?
(remélhetőleg ősszel már) 2 éves OKJ-s logisztikai ügyintéző végzettséggel, középfokú angol nyelvvizsgával és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem. Nettó 120-130 ezer merész kérés pályakezdőként?
21 éves nő vagyok, munkatapasztalatom van, több mint egy év irodai diákmunka, de semmi köze a logisztikához.
Köszönöm!
Versenyszférában simán lehet kérni nettó 130-150-et pályakezdőnek. Nekem mindig bevált. Nem állítom, hogy elsőre de 2 hónapon belül mindig találtam munkát ennyi pénzért pedig nekem is csak középfokú végzettségem van.
Bár a magyar valóság az, hogy ilyen fiatal nőket nem szívesen alkalmaznak (gyerekvállalás miatt) így ha versenyképes akarsz maradni a férfi jelentkezők mellett, vagy nagyon csinosnak kell lenned az interjún, hogy a főnököt meggyőzd elbűvölő mosolyoddal vagy kevés pénzért kell elvállalnod a munkát.
Ha nem sürgős, hogy munkát találj akkor próbálkozz és ne adj lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!