Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő adminisztrátorként...

Pályakezdő adminisztrátorként mennyi az elérhető fizetés?

Figyelt kérdés
Vagy mennyit lehet kérni?
2015. ápr. 7. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit adminisztralsz, egy disznofarmot, egy finomkotottaru gyarat, egy ceg IT infrastrukturajat..?
2015. ápr. 7. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Én minimálbért kapok, de tényleg nem mindegy mit hol csinálsz.

Én pl. olyan helyen dolgozom ahová OKJ-t kérnek.

2015. ápr. 7. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha már kiemelted a kérdést, akkor légy szíves írd le mi a végzettséged és milyen jellegű helyekre gondoltál.

Pályakezdőként a mezei adminisztrátor munkahelyeken minimálbért lehet kapni.

2015. ápr. 15. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
nem vagyok pályakezdő, nemhogy minimálbérért de még adminisztrációs melót sem kapok....
2015. ápr. 15. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Na igen, ez a másik dolog, kérhetsz Te nettó 150 ezret csak kapni nem fogsz, nemhogy fizetést, még munkát sem.

Hacsak nem kérnek valamilyen keresett szakmát amivel rendelkezel, ne kérj többet minimálbérnél.

Bölcsészdiplomával állnak sorba adminisztrátor munkákért akármennyi fizetésért, mert még az is jobb mint a semmi - vagy az emlegetett McDonalds, csak az a baj, hogy oda kézben levő diplomával már fel se vesznek.

2015. ápr. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!