Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnám ellenőrizni, hogy...

Hol tudnám ellenőrizni, hogy az alkalmazottaim papírjai valódiak e?

Figyelt kérdés
Felmerült bennem a gyanú, hogy az egyik alkalmazottam papírjai nem éppen valódiak, és az a kérdésem, hogy ezt hol, s hogyan tudnám leellenőrizni? (Bizonyítványokról van szó)

2015. ápr. 5. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Telefon és vagy e-mail a sulinak. Esetleg magánkopó,de ez drága sport.
2015. ápr. 5. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a sulival kell felvenni a kapcsolatot. Logikusan az ő érdekük is, hogy kiderüljön ha visszaéltek a nevükkel!
2015. ápr. 5. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor érdekes, ha kifogásolod a munkáját. Ha meg jól elvégzi, akkor nem mindegy?
2015. ápr. 6. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
44%

" akkor nem mindegy?"

nem mindegy, mert ha hamis az deruljon ki es kapja meg melto bunteteset!

Tudod masok evekig tanulnak legális papirert. Veluk szemben igazsagtalan ha valaki hamis papirral dolgozhat.

2015. ápr. 6. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért én a kérdező végzettségére is kíváncsi lennék, alapvető dolgokról nincs fogalma, amikor is állítólagosan munkáltató :D
2015. ápr. 6. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!