Hol tudnám ellenőrizni, hogy az alkalmazottaim papírjai valódiak e?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem a gyanú, hogy az egyik alkalmazottam papírjai nem éppen valódiak, és az a kérdésem, hogy ezt hol, s hogyan tudnám leellenőrizni? (Bizonyítványokról van szó)2015. ápr. 5. 18:41
1/5 anonim válasza:
Telefon és vagy e-mail a sulinak. Esetleg magánkopó,de ez drága sport.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is a sulival kell felvenni a kapcsolatot. Logikusan az ő érdekük is, hogy kiderüljön ha visszaéltek a nevükkel!
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak akkor érdekes, ha kifogásolod a munkáját. Ha meg jól elvégzi, akkor nem mindegy?
4/5 anonim válasza:
" akkor nem mindegy?"
nem mindegy, mert ha hamis az deruljon ki es kapja meg melto bunteteset!
Tudod masok evekig tanulnak legális papirert. Veluk szemben igazsagtalan ha valaki hamis papirral dolgozhat.
5/5 anonim válasza:
Azért én a kérdező végzettségére is kíváncsi lennék, alapvető dolgokról nincs fogalma, amikor is állítólagosan munkáltató :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!