Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy állásinterjún le szokták...

Egy állásinterjún le szokták ellenőrizni, hogy valaki tényleg dolgozott-e azon a helyen?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem. Viszont ha minden igaz az utolsó munkahelyed kilépő papírjait látják, ergo azt ne nagyon próbáld bekamuzni...
2013. márc. 23. 18:30
 2/10 A kérdező kommentje:

Kilépő papírt?

Erről tudnál írni valamit?

2013. márc. 23. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Amikor kilépsz egy munkahelyről megkapod a kilépő papírjaidat... Jövedelem igazolások, felmondás (vagy ugye kirúgás)ról szóló nyilatkozat, NAV igazolások, munkaszerződés....

Ezekből nem tudom mit kér ill. kérhet az új munkaadó, de 1-2 dolgot biztos lát belőle.

2013. márc. 23. 19:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Értem. Egyébként sok cég kér ilyet?

Egyáltalán csak ezzel vesznek fel?

2013. márc. 23. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy felvegyenek mindenképp le kell adni minimum az előző munkahelyről papírokat. Minden munkahelyen, e nélkül nem is tudnak felvenni.

Ergo ha te most azon töröd a fejed, hogy bekamuzod, hogy itt-ott dolgoztál holott soha nem dolgoztál még a környéken se akkor az eszedbe se jusson.

2013. márc. 23. 19:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Volt viszont 30 nap alkalmi munkám.

Alkalmi munkából is kiadhatnak ilyen papírt?

Mert akkor meg lennék mentve.

2013. márc. 23. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Alkalmi munkára régen kiskönyvet adtak - manapság nem tudom.
2013. márc. 23. 19:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Emlékszem több papírt kellett kitölteni, alá is írtam az összesen 30 napot 3 hónap időtartamon belül.

Hivatalos papirokkal.

Egyébként önkéntes munkáról tudsz valamit?

Ott is adnak kilépő papirokat?

2013. márc. 23. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
És mivan ha az előző munkahelyemen nem jelentettek be...?
2013. márc. 24. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha az előző munkád végén nem kaptál semmilyen papírt, akkor az olyan, mintha nem is dolgoztál volna sehol.

Ha meg még ennyire kezdő vagy munka fronton, akkor jobb, ha nem kamuzol, mert éleseszű interjúztatók rögtön ki fogják szúrni, és egyetlen keresztkérdéssel csőbe húznak. Akkor meg aztán biztosan bukod az állást.

Amúgy néha előfordul, hogy leinformálnak valakit az előző munkahelyén.

2013. márc. 25. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!