Egy állásinterjún, ha a gyengeségeimhez a következőket mondom az jó?
Ezekkel teljesen alábecsülöd magad!
Nem azt várják hogy ócsárold magadat, hanem reálisan átlátod-e a hiányosságaid. Egyébként ezekből is előnyt lehet kovácsolni. Az utolsó amit írtál, kifejezetten jól hangzik! Hasonlóakat találj ki!
Pl. maximalista vagyok...
Ezeknél a kérdéseknél nem szabad valójában negatív dolgot említeni, hanem valami olyan tulajdonságot kell kiemelni, ami valójában pozitív színben tüntet fel téged.
pl: szeretek biztos lenni abban, hogy az elvégzett munkám tökéletes, ezért néha hajlamos vagyok túl sok időt tölteni az ellenőrzéssel.
vagy pl: korábban nehezen birkóztam meg egyszerre több fontos teendővel, de kidolgoztam magamnak egy időbeosztási rendszert, ami segít átlátnom a dolgokat.
Ilyenekre gondoltam:
- túlságosan meg akarok felelni mások elvárásainak
- gyakran konfliktus helyzetbe keveredem az miatt, hogy szóvá teszem, ha nem végzi valaki megfelelően a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!