Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy állásinterjún, ha a...

Egy állásinterjún, ha a gyengeségeimhez a következőket mondom az jó?

Figyelt kérdés
Nincs sok szakmai tapasztalatom (pályakezdőknek van kiírva az állás), nyelvtudásommal teljesen nem vagyok megelégedve (pedig németül, és angolul is beszélek középszinten), túlzottan is szeretnék megfelelni az elvárásoknak?
2013. márc. 18. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel teljesen alábecsülöd magad!

Nem azt várják hogy ócsárold magadat, hanem reálisan átlátod-e a hiányosságaid. Egyébként ezekből is előnyt lehet kovácsolni. Az utolsó amit írtál, kifejezetten jól hangzik! Hasonlóakat találj ki!

Pl. maximalista vagyok...

2013. márc. 18. 15:17
 2/3 anonim válasza:
100%

Ezeknél a kérdéseknél nem szabad valójában negatív dolgot említeni, hanem valami olyan tulajdonságot kell kiemelni, ami valójában pozitív színben tüntet fel téged.

pl: szeretek biztos lenni abban, hogy az elvégzett munkám tökéletes, ezért néha hajlamos vagyok túl sok időt tölteni az ellenőrzéssel.

vagy pl: korábban nehezen birkóztam meg egyszerre több fontos teendővel, de kidolgoztam magamnak egy időbeosztási rendszert, ami segít átlátnom a dolgokat.

2013. márc. 19. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Ilyenekre gondoltam:

- túlságosan meg akarok felelni mások elvárásainak

- gyakran konfliktus helyzetbe keveredem az miatt, hogy szóvá teszem, ha nem végzi valaki megfelelően a munkáját.

2013. márc. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!