Szerintetek soknak, kevésnek vagy átlagos nak számít a fizetésem és az életszínvonalam?
Tudom,hogy félre kéne tenni. Tervben is van,de még nem most.
Most még egy picit élvezni szeretném a sok tanulás és munka gyümölcsét. Mondjuk olyan 30 éves koromtol fogok szerintem félretenni valamennyit. De addig még élek kicsit. :)
Szia!
Ez ebben az országban, valóban egy átlagon felüli bevételnek minősül, ám könyvelőként ez semmi.
De szép dolog, hogy nőként 25 éves létedre önálló egzisztenciával bírsz.
Utolsó előtti, hogy értsen azt, hogy nokent szép dolog,hogy saját exisztenciaval birok? Tán ez valami nagyon dolog, kirívó, mert a nők debilek,vagy hogy gondoltad?
Utolsó,a szuleimtol kaptam a lakást. :) eletkezdeshez :)
Ja hogy úgy. Akkor ne kérjek tőled tanácsot, hogyan lehetne hasonló vagy kicsit nagyobb összegből lakást venni viszonylag rövid idő alatt. :))
A másikkal meg ne foglalkozz. Tök mindegy, hogy nő vagy nem nő vagy, nem tudom ez mit befolyásol... pláne szellemi munkánál.
Hát sajnos tényleg nem egyszerű szülői támogatás nélkül ingatlanhoz jutni. Tanácsot sem tudok adni ilyetén módon. :(
Ami a sportolást illeti, a sportjaim nagyon koltsegesek. Kb 100 ezret koltok csak arra. De nyilván ez a hobbim,ezt szeretem csinálni, tehát költök rá,rájuk. :)
"Ami a sportolást illeti, a sportjaim nagyon koltsegesek. Kb 100 ezret koltok csak arra."
Mi az az sport, vizisieles? :D
En a helyedben inkabb felretennek minden honapban legalabb egy szazast. Ha van tartalekod, nagyobb a mozgastered. Svedorszag helyett meg inkabb egyeni vallalkozast majd kesobb sajat ceget terveznek Magyarorszagon, sokkal jobb egzisztenciat teremthetsz magadnak, mint Svedorszagban alkalmazottkent. (Mar ha nem egy gazdag pasi kihalaszasa a fo cel xD) Kozgaz szakokon nyugaton is tulkepzes van, viszont az atlagmagyar nulla penzugy teren, lehet kaszalni, ha talpraesett vagy.
A te korodban majdnem 400k-t kerestem nettoban, igaz mas teruleten. Ha hozzad hasonloan "elveztem volna a sok tanulas es munka gyumolcset", akkor ma max 600-at keresnek nettoban alkalmazottkent. (Nem alkalmazott vagyok es ennel sokkal tobbet keresek ;))
Nem vizisieles. Van egy lovam,fizetem a betartását+edzőt magamnak meg neki is.
plusz kuzdosportra járok hétköznap, az sem két fillér. :)
Kizárt egyébként,hogy magyarországon vallakozzak,semmi értelme. Hidd el,adózásban elég járatos vagyok. Ha valaki nem csokos vagy svindler,akkor nem tud megélni. Márpedig a tisztessegtelenseg tőlem nagyon távol áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!