Ma egy sebész vagy belgyógyász milyen elhelyezkedési lehetőségeket és átlagos havi bért tudhat magáénak?
Figyelt kérdés
Nemsokára el kell döntenem, hogy milyen irányba orientálódom, és valahogy vonz az orvosi szakma.2015. febr. 15. 10:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem a sebész nagyobb presztizsű és jobban is keres, hálapénz biztosan többet kap.
2/4 anonim válasza:
Az aktuális közalkalmazotti bértábla: [link]
(az orvosokra az I és a J oszlopok vonatkoznak)
Az orvosok az állami fenntartású eü.-i intézményekben közalkalmazottként dolgoznak. Magánklinikán jóval magasabb bért is kaphatnak, mint közalkalmazottként. Várhatóan nem lesznek elhelyezkedési nehézségeik a leendő orvosoknak Mo-on.
4/4 anonim válasza:
Magánklinikára kezdő sebészt nem hinném, hogy alkalmaznának. Szóval első nekifutásra a közalkalmazottit mondanám. De én nem láttam még csóró orvost...
Másrészről csak akkor menj orvosnak, ha elhivatottságot érzel. Csak a pénz miatt szerintem felesleges, mert akkor nagyon hamar meg fogod utálni a munkádat... Olyan orvos meg nem kell sehova... főleg nem magánklinikára. Van ezer más jól fizető kényelmesebb szakma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!