Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is tapasztalja aki eü-...

Más is tapasztalja aki eü- ben dolgozik, hogy olyan szinten kizsigerelődik fizikailag és a mérhetetlen stresszes munka, idegbeteggé vált főnöke miatt, hogy a családba csak egy zombi érkezik haza?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, valaha szerettem a munkám, de miután pár éve összevobások történtek olyan mérvű a terhelés, hogy az konkrétan tönkretesz, kardiológushoz kellett mennem többször, mert az átélt stressz miatt mellkasi, bal karban érzett panaszaim vannak.

Úgy érzem, ha itt maradok teljesen tönkremegyek, de mégis hová mehetnék két kisgyermek édesanyjaként nem ugirhatok fejest a semmibe. Hazaérvén olyan állapotban vagyok 12 óra után, hogy élni nincs kedvem, egész nap rohantam, igyekeztem erőmön felül megfelelni, cserébe a főnök amíg ott volt csapkolódik, káromkodik, leszúr, hogy lassú a munka, de hiszen így is megszakadok, osztódni nem tufok.

2015. ápr. 3. 09:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
és mondd, a sztrájk alatt ki fog gondoskodni a betegekről?
2015. ápr. 3. 10:50
 12/21 anonim ***** válasza:

" és mondd, a sztrájk alatt ki fog gondoskodni a betegekről?"

Egyéni szociális probléma.

Tudom, ez g**iség (gonoszség, mielőtt valaki félreérti), de ha a kedves dolgozók tűrnek, mint a birka, akkor nem csak magukat, de közvetve minden beteget szívatnak. Néha egyet hátra kell lépni, hogy aztán kettőt mehessünk előre.

2015. ápr. 3. 10:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Talan a sztrajk csak a pedagogusok es a vasutasok kivaltsaga???

Nincs az egeszsegugyi dolgozoknak szakszervezete?

2015. ápr. 3. 11:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Valószínű külföldön jobban járnál. Főleg mivel van már sok év tapasztalatod, nem lenne nehéz elhelyezkedned. Ismerek olyat aki Angliában pályakezdőként ment ki szülésznőként. Nagyon jól keres most pár év után. Szerintem érdemes lenne megfontolnod.

Sok családot ismerek akik kisgyerekkel mentek ki. Nem bánták meg. Ha később haza is jönnek, már nagy előny lesz a gyerekeknek is, hogy a magyar mellett megtanultak anyanyelvi szinten egy másik nyelvet!

2015. ápr. 3. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:
11-es kérdésére: és ha mind kimegy külföldre ki fog gondoskodni a betegekről? De voltaképp most sem gondoskodnak már róluk, mert nincs rá elég személyzet. A praxis.blog.hu szépen gyűjtögeti az eseteket.
2015. ápr. 3. 12:12
 16/21 A kérdező kommentje:

Valójában számomra még mindig az álomszakma a hivatásom amit nap mint nap csinálhatok.

Idős, beteg szüleink vannak a férjemmel, szó sem lehet róla, hogy őket most hagyjuk cserben amikor szükségük van ránk, hiszen mindig számíthattunk rá.

Ami még rátett egy lapáttal az amúgy is nehéz munkára, munkaidő után még órákig maradunk adminisztrálni a számítógépbe olyan betegeket akik a szokásos napi gyógyszereiken kívül mást nem kaptak, panaszmentesek voltak, holott írott formában is dokumentálva vannak.

Szerintem ez felhábirító!!! Vár a család haza 18- ig dolgozom, majd 20 órára érek haza, holott 15 perc alatt hazaérek.

2015. ápr. 3. 12:41
 17/21 anonim ***** válasza:
És mi történne, ha azt mondanátok, lejárt a munkaidőm és megyünk haza? Mert nem hinném, hogy elküldenének, vagy igen?
2015. ápr. 3. 12:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Ugyan mar,ki gondolja,hogy az oregotthonokban olyan alom a munka,kedves 1.es?

Leepult,demens,agyhozkotott ,pelenkas emberek,akik esetleg meg agresszivak,kotozkodok is...

Raadasul rossz fonok ott is akad,furo munkatarsak, hulye hozzazartozok...stb.

Ott se leanyalom...18 eve csinalom,de helyben van,es jobb nincs.

2015. ápr. 3. 13:11
 19/21 A kérdező kommentje:

Én gondolkodom rajta, hogy a vezetőség felé jelezni fogom, ha már a többiek nem teszik, hogy nagyon szép elképzelés az új számítógépes adminisztrációs rendszer,DE nem óhajtok miatta + 2 órát túlórázni minden műszak végén.

Nyilván valaki a karosszékből nagyon szépen elképzelte mindezt, de abszolut életszerűtlen, hogy a műszak alatt totálisan kimerült dolgozó túlórában (megfizetetlenül) még órákig adminisztráljon!!!

Természetesen akivel történt esemény őt részletesen le kell írni, de olyan a rendszer, hogy akivel semmi sem történt róla is kb min. fél óráig írni kell papírra+ a számítógépbe is ugyanezt.

2015. ápr. 3. 15:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy Kérdező, téged nem vigasztal, de sok szektorban ugyan ez a helyzet. Folyamatos leépítések, ezáltal egyre több munka fizetésemelés nélkül a különböző juttatások megvonásával. Sajnos nem mindenkinek van olyan képzettsége és tapasztalata, hogy ki tudjon menni külföldre, különösen igaz ez a 40+ korosztályra.
2015. ápr. 3. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!