Más is tapasztalja aki eü- ben dolgozik, hogy olyan szinten kizsigerelődik fizikailag és a mérhetetlen stresszes munka, idegbeteggé vált főnöke miatt, hogy a családba csak egy zombi érkezik haza?
40 éves vagyok, valaha szerettem a munkám, de miután pár éve összevobások történtek olyan mérvű a terhelés, hogy az konkrétan tönkretesz, kardiológushoz kellett mennem többször, mert az átélt stressz miatt mellkasi, bal karban érzett panaszaim vannak.
Úgy érzem, ha itt maradok teljesen tönkremegyek, de mégis hová mehetnék két kisgyermek édesanyjaként nem ugirhatok fejest a semmibe. Hazaérvén olyan állapotban vagyok 12 óra után, hogy élni nincs kedvem, egész nap rohantam, igyekeztem erőmön felül megfelelni, cserébe a főnök amíg ott volt csapkolódik, káromkodik, leszúr, hogy lassú a munka, de hiszen így is megszakadok, osztódni nem tufok.
pontosan mit dolgozol? ápolónő, vagy szülésznő vagy ha jól tippelek?
ha igen, akkor ápolónőként próbálj máshol elhelyezkedni, akár idős emberekhez házhoz menni, gondozni őket, vagy öregekotthonba.
keress valami más munkahelyet(csak akkor hagyd ott a mostanit, ha biztos van másik)
de szerintem a gyerekeidnek, és a férjednek se tesz jót, általában megviseli az ilyen az egész családot.
"de mégis hová mehetnék két kisgyermek édesanyjaként nem ugirhatok "
Szerinted az jobb lesz a gyerekeidnek ha állandóan rajtuk fogod levezetni a stresszt vagy esetleg valami bajod lesz?
Nem akarlak elkeseríteni, de más szakmákban sem jobb ám a helyezet. Én az építőiparban szedtem már 30 évesen szívgyógyszert. Gyes alatt meg semmi bajom nem volt. Ok?
Ha váltani akarsz, kezd el gőzerővel új helyet keresni, de én pl addig nem mondanék fel, amíg nincs más. Akár más szakmában. Ha adódnak új, mérd fel annak a negatívumait is előre, nehogy csalódás legyen. Próbálkozz, hátha jobb lesz.
A főnökön nem csodálkozom, hogy pszichopatává lett és nincs már türelme, lehetetlen küldetés ennyi emberrel dolgozni.
Rajtunk vezeti le a stresszt, káromkodik, személyeskedik.
ugyanez a helyzet anyukámmal is, csak ő onkológián dolgozik
reggel megy, sokszor este jön..., nincs ereje semmihez, örül, hogy hazaér, és meg sem fizetik a túlórákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!