Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kisgyerekes anyukák, ezt...

Kisgyerekes anyukák, ezt fair-nek érzitek?

Figyelt kérdés
Egy ruházati üzletben dolgozom. Rendszeresen túlóráznunk kell, mert a vásárlók balkáni módon szétrángatnak mindent és míg az utolso is ki nem teszi a lábát az üzletböl, lehetetlen rendet tenni. Mindent lerángatnak a vállfáról, bedobálják a polc alá. Az összeriasztozott termékeket széthuzgálják, széttépik a papirt, még a harisnyákat is széthuzgaljak. Kihuznak egy vállfás ruhát,majd ugyhagyják az égnek meredve, mintaha az ugy lenne normális. A nadrágokat övtartónál fogva felakasztják a vállfa fejére. A dolgozó ember is vezet háztartást, várják haza. Nem tudnátok kicsit jobban megbecsülni mások munkáját, ha már mi, mint emberek is tekintettel(sorban állás, hely átadás stb) vagyunk rátok?
2015. márc. 28. 22:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ennek mi köze a gyerekekhez?
2015. márc. 28. 22:58
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
2 hete a Hádában voltunk. Az én 6 évesem nem nyúlt a ruhákhoz, én meg normálisan tettem vissza mindent. Míg mellettem egy nő nem zavartatta magát, hogy leverte a vállfáról a cuccokat. Mintha észre sem vette volna...
2015. márc. 28. 23:02
 3/13 anonim válasza:
83%

Sztem ez általánosítás. Van aki ilyen hanyag. Én visszarakok mindent sőt az én szemem bántja ha leesik egy felső a vállfáról a Földre és felveszem.

Ebbe a témában pedig az Olyanok fognak feltűnni mint én mert a hanyag embert ez egyáltalán nem érdekli sajnos. Ellentétes esetben nem csinálnák. Enkozpontu emberek akiknek eszébe sem jut, hogy más rájuk dolgozik.

2015. márc. 28. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Első:gondolom csupán annyi,hogy mivel Neki/Nekik kell este mindent elrendezni,jóval később tud haza indulni....

Kérdező:persze,hogy nem korrekt,de az emberek-tisztelet a kivételnek-nagy többségében ilyenek.

2015. márc. 28. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

És ezt miért a kisgyermekes anyukáknak címezed? Van egy ovis gyerekem, de semmilyen boltban nem pakol szét. Ha leverünk valamit, azt felvesszük. Ne általánosíts!

Elég érdekes lehet a ruházati bolt, ha minden ruhákat leángatnak.

Nekem elég sok rossz tapasztalatom van a ruházati bolt eladóiról, mégsem általánosítok, hogy biztos mindegyik egy nagy bunkó!

2015. márc. 28. 23:09
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
1. vagyok. továbbra sem értem az összefüggést a gyerekkel vásárlás és a szétdobált ruha között. Én is gyerekkel vásárolok, még nem történt ilyen, amit leírtál és soha nem voltam olyan helyen, ahol ezt tapasztaltam volna. Mármint az össze-vissza ruhákat. Ha én vásárolok vhol, odajön az eladó és megmutatja, ami érdekel, aztán hajtogat és visszatesz. Hádában is szoktam vásárolni, de én ott sem tapasztaltam hasonlót. Sztem próbálj mhelyet változtatni.
2015. márc. 28. 23:12
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Én is igyekszek mindent normálisan visszatenni, még hajtogatni is úgy szoktam, ahogy a többi van (mondjuk én mániákus hajtogató vagyok itthon is), de vannak olyan boltok, ahol annyira zsufoltan vannak a cuccok a vállfákon, hogy lehetetlen szépen visszatenni, aki kicsit is ügyetlenebb, inkább hagyja a fenébe.
2015. márc. 28. 23:13
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Én sem értem, hogy mi köze hozzá a kisgyerekes anyukáknak. Sokféle embert láttam szétdobálni holmit. Én igyekszem rendben visszatenni, de ahogy előttem is mondták, van olyan bolt, ahol alig lehet egy ruhát is levenni anélkül, hogy az ember ne rántana le kettőt a vállfáról, visszatenni meg egyenesen lehetetlen. Én ahol eddig jártam, az ilyen túlzsúfolt üzletekben mindig hatalmas a kupleráj. Ahol van elég hely, ott a vásárlók is rendezettebben rakják vissza.
2015. márc. 28. 23:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Azert a kisgyerekes anyukáknak cimeztem a kerdest, mert bar mindenféle reszlege van a boltnak, mégis a bébi és a kisgyerek reszleg,ami a legkatasztrofálisabb szokott lenni. Igyekeztem kizárni az indulatokat, tenyleg arra vagyok kiváncsi, hogy a lustaság, az ügyetlenség, vagy az az oka, hogy igy tartja normálisnak.
2015. márc. 28. 23:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azt várom,hogy bárki helyettem dolgozzon, csak némi odafigyelest. Ha pl a gyerek pakol, már a rendre intés szándékát is díjazom. Ma peldaul volt egy anyuka, aki "széthagyta" a gyerekét. Engem kerdezett láttam e. Megmondtam hol van, majd a holgy szó szerint áttrappolt, egy a kisfia által a fehér köre dobott piros pólón. Nekem ne mondja senki, hogy nem látta.
2015. márc. 28. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!