Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyeden vagyok, jár a végkielég...

Gyeden vagyok, jár a végkielégítés?

Figyelt kérdés
Júniusban felszámolják a kft-t ahol eddig dolgoztam.A főnököm ki akar fizetni egy varrógéppel(kb.30e ft)+30e ft-ot ad.Nem kevés ez egy kicsit?Pont 6 éve vagyok nála,és úgy tudom,hogy ilyenkor már 2 hónap végkielégítés jár+a szabadság.Ha valaki volt,van ilyen helyzetben légyszi írjon.Köszi.
2010. febr. 17. 12:19
 1/3 anonim válasza:
43%
Rosszul tudod, mert nem jár, én 9 év után nem kaptam semmit, szabadság pedig nem jár ha gyeden vagy, mert arra fizetés nélküli szabadságot irnak ki. Elégedj meg ennyivel, és örülj, ha tényleg megkapod. Inkább arra gondolj, hová mégy ezek után?
2010. febr. 17. 13:16
 2/3 anonim válasza:
56%
Én úgy tudom, hogy jár neked 2 hónap végkielégítés és gyedre jár a szabadság is. Szerintem járj utána pontosan az oepnél vagy az apehnél.
2010. febr. 17. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
A GYED első évére jár a fizetett szabadságod, amit megválthatnak (kifizethetnek). A végkielégítés is jár, átlagkeresettel. Persze csak a határozatlan idejű a szerződésed. Ne fogadd el amit adni akar, és főleg ne írj alá semmi papírt elolvasás nélkül.
2010. febr. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!