15,5 évesen hogy kereshetnék pénzt?
Figyelt kérdés
Ilyen diákmunka meg tescoban dolgozás nem érdekel, mert komolyabb pénzt akarok keresni. Okosnak tartom magam azért is nem szeretnék ilyen helyen dolgozni? Bármi más csak ne olyat amit minden 2. 16 éves csinàl szinte fizetés nèlkül.2015. márc. 24. 17:27
1/5 anonim válasza:
Van valami, amiben kiemelkedő vagy? Ha pl. erős közép vagy felsőfokon tudsz nyelvet, akkor fordítással jól lehet keresni. A legtöbb ember okosnak tarja magát, ezzel nem vagy egyedül :) Szakma és tapasztalat nélkül nem könnyű jó állást csípni, nem véletlen végeznek felsőoktatásban levők is néha árufelöltést...
2/5 anonim válasza:
Ha olyan okos vagy, akkor végezd el kitűnővel a gimnáziumot, majd az egyetemet és akkor kereshetsz sokat. 15 évesen nem lehet bevételed, csak diákmunkából...
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tanulásba. Úgy értem hogy rátermedt vagyok és motivált. Amit tényleg akarok az 99%-ban úgy is van. Angolhoz még nem tudok olyan jól hogy fordítsak
2015. márc. 24. 19:48
4/5 anonim válasza:
Mi a mai 15évesek álma? Okostelefon, xbox? :)))) Vagy egyéb értelmes dolog?
5/5 A kérdező kommentje:
Én nem sűrün költök :) ha sulit otthagyom legyen az induláshoz kezdő tőke és minèl hamarab kezdem annàl jobb
2015. márc. 25. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!