Mit tehet egy munkáltató, ha felmondási idő alatt elmegyek betegállományba épp annyi időre amennyi a felmondási idő?
Felmondtam. Közölték: felmondási időhöz ragaszkodnak, és „meg fogom emlegetni” ezt a felmondási időt.
Több se kellett nekem még aznap háziorvos, és betegállomány.
Kapásból megpróbáltak madárnak nézni és közölték ugye tudom hogy a betegállomány nem számít bele a felmondási időbe?
Erre kinyomtattam az Mkt ide vonatkozó részét odab**tam a főnök asztalára és közöltem a k**va anyját nézze madárnak.
(igen, ez ilyen kedves munkahely. Vendéglátóipar. Aki akar jó helyet magának csak ide jöjjön. Úgy beszélnek az emberrel mint a kutyával de jó a fizetés. Papíron. Hogy ebből mit adnak oda a valóságban az más kérdés. Eltörtél egy tányért? Hát ez 30.000 levonás.
30.000 egy tányérért? Igen.)
Közöltem a melóhelyen majd ha felgyógyultam letöltöm ami maradt a felmondási időből. (na mennyi fog maradni? Hát épp akkorra gyógyulok majd fel mire lejárt a felmondás)
Szóval mit tehet a főnök a betegállományommal?
Semmit nem tehet ,maximum ha van még bent pénzed azt nem adja oda.
A "meg fogod emlegetni" a felmondási időt az vicces.. Ha belegondol a főnök, mekkora kárt és vendégveszteséget tudsz okozni néhány véletlen balesettel akkor rájön hogy ő sokkal rosszabbul járna.
Ó kifejezetten várom hogy ne adjon oda valami pénzt.
Már irány is a munkaügyi bíróság. Ha csak 5 ft is hibádzik.
Ja és még azt a kedvességet is megjátszom majd hogy munkaidőn túl beülök a helyre és rendelek valamit. Mint sima vendég. Zsebemben a kamera. És ha nincs számla nyugta akkor NAV.
És majd úgy intézem a dolgot hogy ne legyen számla.
"maximum ha van még bent pénzed azt nem adja oda. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!