Ezt meg lehetne csinálni? Ti meglepődnétek a munkáltató helyében ilyen kérdésnél? :D
Van egy meló, ami kicsit sem piskóta 50-70(!) munkaóra egy héten, hajnaltól késő estig dolgozás, viszont nekem és egy barátomnak ezen a területen van csak gyakorlatunk. A gond azzal van, hogy amikor ezt dolgoztuk, mindkettőnk teljesen lefogyott, megbetegedett ettől a melótól, a hajtástól (külön melóhelyen voltunk, de ugyanazt csináltuk).
Most a jobb fizu miatt külföldre mennénk ki, és a kérdés a következő:
szerintetek meg lehet azt csinálni, hogy jelentkezéskor megkérdezem a munkaadót, hogy lehetne-e úgy, hogy 1 személynek szánt helyet ketten töltenénk be, és csak annyi fizut kérünk, amennyit 1 embernek fizetne (elosztanánk, 50-50)? Így nem dolgozzuk szét a belünket, és FELE ANNYI MUNKÁVAL UGYANANNYIT KERESÜNK MINT LEGUTÓBB ITTHON.
Vélemény? Hogy "illene" ezt megkérdezni, hogy érthető legyen? :D
1 ember fizetését kérnénk. És ketten dolgoznánk. Alaposabban és pontosabban mint 1 ember, mert nem fáradunk ki annyira, mintha egyedül kéne csinálni.
Utolsó: te konkrétan most a bejelentésre/adóra gondolsz?
Persze, nyilván nem fogom elmondani nekik, ezt a "fele munka-több pénz" dolgot. :)
Csak ennyit, igen, hogy valóban jobban tudnánk így teljesíteni, nagyobb a vevői elégedettség, a kiszolgálási színvonal is nő.
Köszi, ha sikerül valami, akkor írok :)
3 vagyok.
Igen,adózás,tb,munkáltató általi kötelezettségek,ruha,juttatások,stb.
nem tudom,hogy megy ez kint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!