Ti hogyan mondanátok ezt egy állásinterjún?
Figyelt kérdés
A szituáció a következő,állásinterjú végén
ugye illendőségből megkérdezik,hogy "Van bármilyen jellegű kérdése?" És azt szeretném válaszolni,hogy "Van bármi indokuk,hogy ne engem alkalmazzanak?" Ezt nem lehet valahogyan szebben kifejezni?
2015. márc. 22. 21:48
11/13 A kérdező kommentje:
Reméltem,hogy egy viccel bevágódok. De am ilyenkor muszáj mondani,hogy "igen, az lenne még a kérdésem,hogy ......"
Vagy az sem hátrány feltétlenül,ha nem kérdezek semmit?
2015. márc. 23. 22:11
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha nincs egyéb kérdésed, de viccelni a kabaréba kell, nem egy állásinterjún.
13/13 anonim válasza:
Nem kabaréestét mész tartani, ha valóban semmi kérdésed nincs, akkor mondd, hogy szerinted szóba került minden, amit első körben fontos lehet, azok kapcsán nincs kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!