Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hogyan mondanátok ezt egy...

Ti hogyan mondanátok ezt egy állásinterjún?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő,állásinterjú végén

ugye illendőségből megkérdezik,hogy "Van bármilyen jellegű kérdése?" És azt szeretném válaszolni,hogy "Van bármi indokuk,hogy ne engem alkalmazzanak?" Ezt nem lehet valahogyan szebben kifejezni?

2015. márc. 22. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ilyet egyszerűen nem kérdezünk egy állásinterjún...
2015. márc. 22. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm ilyet nehogy kérdezz. A "Van bármilyen jellegű kérdése?" arra vonatkozik, hogy a céggel, az állással kapcsolatban van-e valami, amiről nem esett szó.
2015. márc. 22. 22:01
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Hát ilyet szerintem ne kérdezz. Én interjúztatóként rögtön rávágnám válasznak, hogy "igen, ez a kérdés". :D
2015. márc. 22. 22:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Te mit szólnál ahhoz, ha tőled megkérdeznék, hogy ha annyira szeretnél náluk dolgozni amennyire elmondtad, mi a mentséged arra, hogy közben más céghez is pályázol?

Értelmetlen a kérdés. A legjellemzőbb indokuk arra, hogy nem téged alkalmaznak, hogy találnak jobb jelöltet. Ez egyértelmű. Ilyenre értelmes ember nem kérdez rá. Ők is tudják, hogy csakis akkor fogsz hozzájuk menni, ha nem lesz jobb ajánlatod. Ez egyértelmű, ők, látod, értelmesek, ilyen témát nem feszegetnek. Te is jobb, ha értelmesnek tetteted magad, és ilyet nem kérdezel!

2015. márc. 22. 22:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A "Van bármi indokuk" kezdetű kérdés számonkérő, ami nem fog kiváltani túl nagy szimpátiát, inkább rontod az esélyeidet. Ezt max. akkor kérdezhetnéd, ha már alkalmazott vagy és ki akarnak rúgni ok nélkül.
2015. márc. 23. 06:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ti hogyan mondanátok ezt egy állásinterjún?"

Hát sehogy. Előttem már leírták, hogy miért.

2015. márc. 23. 08:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy az interjúztató a legtöbb esetben akkor se adhat neked közvetlen visszajelzést, ha esetleg szeretne.
2015. márc. 23. 08:32
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Interjún benyalni kell ,hatalmas lózungokat puffogtatni,és ügyesen hazudozni. Az őszinte kérdéseket nem díjazzák .
2015. márc. 23. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ezzel vicces akart lenni, de ebben a helyzetben nem valószínű, hogy nevetés lesz belőle
2015. márc. 23. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez így elég arrogáns, beképzelt és ellenszenves válasz, visszakérdezés lenne. Ilyen szöveget maximum olyan ember mondhatna, aki olyan referenciákkal, tudással rendelkezik, amiről 100%-ig tudja hogy pótolhatatlan.

Inkább előre nézz utána milyen is a munka, mit kérdeznél, mi érdekelne még, amit nem mondtak el. Ha vannak konkrét kérdéseid azt valószínűleg jobban díjazzák mint az ilyen hülyeségeket.

2015. márc. 23. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!