Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nem veszem ki az évben az...

Ha nem veszem ki az évben az összes szabadnapomat, akkor azt ki kell fizetniük, vagy átcsúszik a következő évre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem viheted át a következő évre, és ki sem fizethetik, kötelesek kiadni, de ha a főnököd és te is ezt akarjátok, akkor megoldható az átcsúsztatás. Nekem előfordult már, hogy maradt pár napom, az adott évben kiírtunk pár napot szabinak annak ellenére, hogy bent voltam, és cserébe a következő évben ugyanannyi napot távol voltam úgy, hogy aláírtam a jelenlétit, mintha bent lettem volna.
2015. márc. 21. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Stikában úgy lehet megoldani, ahogy az előző írta, de én sok helyen ezt veszélyesnek tartom. A munkáltatód - ha akar - szépen vissza tud vele élni, ugyanis mivel bizonyítod, hogy még nem vetted ki, és az jár Neked????
2015. márc. 21. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!