Hol kerestek állást, milyen eredménnyel?
Figyelt kérdés
van hogy munkaközvetítő oldalán, de az is csak pénzkidobás, mert kb csak egy papirlapot töltetnek ki az emberrel. Amúgy nagyobb karrierportálok2015. márc. 19. 16:46
1/7 anonim válasza:
Portálok, facebook csoportok.
Nehéz ügy, 10-ből egy esetben hívnak fel, pedig eléggé szelektálva jelentkezek.
2/7 anonim válasza:
engem igazából megkerestek, az egyetem alatt is aktívan részt vettem projektekben írtam tudományos munkát, kapcsolatba léptem cégekkel, aztán 4. évben már több cég is jelezte, hogy hozzájuk mehetek ha gondolom
diákként pedig volt ilyen pultus, pénztáros lehetőség, de én inkább a diákhitel 2 mellett döntöttem (és utólag életem egyik legjobb döntése volt szabadidőmet nem ilyesmire fordítani)
szakmától függ biztos...
3/7 anonim válasza:
32 éves vagyok, de még sohasem kellett állást keresnem szerencsére. Akárcsak a korábbi hozzászóló esetén, nálam is volt már állásajánlat programozóként a diploma megszerzése előtt és az utolsó évet már munka mellett fejeztem be az iskolában. Pár év után váltottam munkahelyet, de az is felajánlás alapján ment, mert főállás mellett is vállaltam kisebb munkákat. Jelenleg egyéni vállalkozóként dolgozom már itthonról, saját időbeosztásban. Az évek alatt kialakult kapcsolatoknak köszönhetően nem kell hirdetnem sem, folyamatosan van munka bőven, amiből elég jól meg lehet élni (legálisan, számlával). Én is diákhitellel indítottam anno, mert nem volt a család anyagilag eleresztve, anélkül nem tudtam volna elvégezni a főiskolát.
4/7 A kérdező kommentje:
hmm diploma nélkül ez elképzelhetetlen sajnos.
2015. márc. 20. 12:05
5/7 anonim válasza:
Pedig ez nem igaz, jópár olyan terület van ahol nem a papírt számít, hanem a referencia. Pl. webfejlesztés, webdizájn, programozás, 3d-s grafika olyan szakmák ahol néhány jó referencia többet ér álláskeresésnél, mint önmagában a diploma. És ezek olyan dolgok, hogy az ember már csak gyakorlásból is tud készíteni referenciákat, ezért van az, hogy pályakezdőktől is kérnek szakmai tapasztalatot. Tudok olyan asztalosról aki 40 évesen képezte át magát profi JavaScript programozóvá, csak szorgalom kellett hozzá és kitartás, na meg internet, de semmi diploma
6/7 A kérdező kommentje:
jó lenne hinni abban, hogy vannak olyan témakörök, ahol összeszedett tudással is lehet érvényesülni. Infós vagyok, főiskolára is jártam, de a programozástól nekem az életkedvem is elment, ki is buktam.
2015. márc. 20. 13:49
7/7 anonim válasza:
"hmm diploma nélkül ez elképzelhetetlen sajnos" Engem megkerestek, webfejlesztőként dolgozom egy külföldi cégnek, itthonról. Nincs releváns végzettségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!