Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valami ötlet, hogy mit dolgozz...

Valami ötlet, hogy mit dolgozzak a nyáron?

Figyelt kérdés

Jó jönne a pénz, nyáron van is időm melózni (suli mellett nem megy).

Gondolkoztam ilyen autós-mászkálós melón is (van saját kocsim), esetleg a mávhoz jegyellenőrnek (lehetne utazni az országban), nagyáruházba árufeltöltőnek.

Van még ötletetek?

2015. márc. 15. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Űrhajós.
2015. márc. 15. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

azon gondolkoztam, hogy most borítsam rád a valóságot, vagy rájössz majd magadtól...

olyan munkát végzel majd, amire felvesznek ;)

2015. márc. 15. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz diákmunkát, azok egy fokkal jobban fizetnek és szabadabban tervezhetőek. Csak azt nézd hozzá, hogy nyáron már kb késő keresni, előtte 1-2 hónappal jó ha elkezded valahova bedolgozni magad és fixen járni.
2015. márc. 15. 19:10
 4/5 1001kerdes válasza:
Ezen már én is sokat gondolkodtam hogy egy kicsit keressek és gyűjtögessek is egy kicsit. Hallottam már olyanról hogy fodrász segéd. Nem kell nagy tehetség csak hajat söpörsz meg ilyenek. Jó ötletnek tűnik. Bébi/állat szitter. Az is jó lehet. Sőt nyári munkára hotelekbe is felvesznek embereket felszolgálónak.
2015. márc. 15. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Legyél régész
2015. márc. 15. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!