Mit dolgozzak? Legyen izgalmas és foglalkozhassak emberekkel ötlet?
Szeretném a segítségetek kérni abban, hogy szerintetek mit kéne dolgoznom. Most 15 éves 9. évfolyamos lány vagyok. 15 év alatt számtalan ötletem volt, hogy mi leszek ha nagy leszek, de valahogy egyik sem volt az igazi. Nemsokára vége az első félévnek a suliban és bevallom hogy végig szenvedtem egyszerűen nem találom a helyem sem a suliban sem az életben. Egész eddig (általánosban) 4-es 5-ös tanuló voltam. Most meg egyszerűen nem tudom magam rávenni a tanulásra nem tudom ösztönözni magam hogy kell a jó jegy mert különben megbukom, egyszerűen nem megy és nem tudom, hogy miért. Most 3-mas 4-es tanuló vagyok de nem a tanulás miatt hanem az emlékeimből élek. Szerintem azért nem tudok tanulni, mert nincsen cél elöttem vagy valami amiért úgy érzem hogy érdemes lenne tanulni. Leírok pár dolgot, hogy miket szeretek csinálni, és ha tudtok valami szakmát ami ilene rám, és le is írnátok azt megköszönném:)!
Nagyon kíváncsi vagyok szeretek mindent tudni, nagyon érdekel a múlt minden ami elmúlt szerintem fontos. Szeretnék valami maradandót adni a világnak, valami ujjat felfedezni. Könnyen tanulom a törit az angolt és a bioszt. Ez lehet hülyén fog hangzani de szeretem az ilyen kémes, nyomozós, maffiabandákat lebuktató dolgokat, szóval mindent ami izgalmas és imádom az adrenalint is. Amit még nagyon szeretek az a másokon való segítség, kiskorom óta valahogy sohasem tudtam csak magamra gondolni mindig ha volt valamim adtam belőle vagy odaadtam a másiknak mert olyan lelki energiát adott és annyira boldog voltam tőle hogy segíthetek. A barátaim mindig tőlem kérnek tanácsot ha problémájuk van legyen az családi vagy pasi ügy és mindig tudok nekik segíteni amiért nagyon szeretnek. Nagyon jó emberismerő vagyok meglátok valakit és tudom hogy milyen olyanok az emberek számomra mint a nyitott könyvek, egyszerűen ránézek valakire és elkezdünk dumálni már ugy kiismerem mintha évek óta jóban lenénk. Szeretem az állatokat vagyis inkább segíteni az állatokon, de egy állat halála engem nagyon megráz. Imádok kisgyerekekkel lenni nagyon jól kijövök az összes nállam fiatalab gyerekkel. Szóval úgy kb van tippetek hogy mit kéne csinálnom, mert nagyon nem jó így az életem, hogy nincsen álmom és célom amit elérjek. Szerintetek? (Negatív kommentek kíméljenek, elnézést a helyesírási hibákért) L15
Szia!
Nos.. ilyenkor jó ha megcsinálsz pár személyiségtesztet, pl van a felvi.hu-n is jó pár.. meg aztán a [link] oldalon is, ami rád jellemző személyiség azoknak is van arra jellemző, javasolt melók kiírva - persze ezek csak tanácsok, nem feltétlenül igazak mindenben :)
Hogy hívják amikor bűnügy történik, és kimennek nyomokat keresni a helyszínre?
Orvos, gyermekorvos.
Vegyész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!