Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » MÁVosok figyelem. Mennyi az...

MÁVosok figyelem. Mennyi az esélye annak, hogy én is dolgozhassam ott? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mivel érdekelne engem a MÁV, hogy ott dolgozzak a jövőben, és hamarosan sztem jelentkezni is fogok. De szeretném ha előtte írnátok nekem, hogy hogyan zajlik a felvétel, vagy mennyi esély van mostanában hogy felvegyenek.. Legjobban a mozdonyvezető állás érdekelne, de másféle munkakörökről is írhattok. Pl nekem elektrotechnikai végzettségen van, lehetséges esetleg az, hogy szakmában kapjak ott munkát??? De írhattok fizetésről, munkaidőről. Vagy hogy hogyan érdemes jelentkezni.
2010. febr. 15. 18:39
 1/2 budapest80 válasza:

A alapban érettségi kell. A mozdonyvezetéshez nem kizárt, hogy jó a végzettséget, ott kérnek műszaki jellegű végzettséget - gépész, autószerelő, ezek tutira jók.

A felvétel előtt orvosira mész, I. csoportosnak kell lenned, ami kizárja a komolyabb betegségeket. Szinte tetőtől talpig megnéznek, ha ez megvan, kb. 2 év tanfolyam kell ahhoz, hogy mozdonyvezető legyél. Dízel - villany gépre van képzés.

A munkaidő össze - vissza van, teljesen változó.

Érdeklődnöd kellene a mávnál, mik a lehetőségek.

2010. nov. 23. 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Vasutas vagyok, nagy hátszél kell oda.

2012. jún. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!