Hova forduljak, hogy ott dolgozhassam?
Nem tudom ki mennyire ismeri ezeket az újságokat,de van pl: a Fensterbilder nevű újság, és annak a magyar változata a Kreatív ötletek,Ablakképek. Sok ilyen kreatív újság kapható,de én ezeket néztem ki, ezek szimpatikusak. Tehát szeretnék a benne található képek tervezője és készítője lenni(amiket lefényképezve beletesznek szöveggel, sablonnal). Sok ilyent terveztem és készítettem már itthonra és másoknak is.... ehhez van tehetségem és anyukám már hetek óta mondja,hogy ezt kéne csinálnom.És tényleg szeretem ezeket a papírdíszeket csinálni=)
Az újságot néztem,a német elérhetőségnél van e-mail cím, postacím...,és ott van a szerkesztőség és forgalmazó is.A magyarországi címhez csak az van írva,hogy forgalmazó, közvetítő...
Szerintetek hova forduljak?Írjak a magyarországi címre egy e-mailt azzal,hogy mit szeretnék, miért írok és hogy ha nem jó helyre írok írjanak választ hogy hová forduljak, vagy írjak inkább a németországi címre egy e-mailt. Vagy mit csináljak,hogy legalább felvehessem velük a kapcsolatot? Légyszi segítsetek!!!
20 L
Szerintem az összes ilyen kreatív újságot keresd meg, hogy szeretnél náluk dolgozni, küldj önéletrajzot, motivációs levelet. Azt nem említetted, hogy csak hobby szinten foglalkozol fényképezéssel-képszerkesztéssel, vagy van belőle végzettséged is, mert ha nincs, akkor érdemes lenne valami okj-t elvégezned.
De akár más újságokhoz is küldhetnél önéletrajzot, esetleg pár referencia-munkát.
Még a pafi pályázatfigyelő oldalon kereshetnél pályázatot, ösztöndíjat stb.
Sok sikert!
Köszi a válaszokat!=)
Holnap küldöm el a leveleket. 3 ilyen újságnál volt írva magyar elérhetőség, oda küldöm akkor első körben és utána meg majd külföldre,ha úgy adódik.
Végzettségem ilyesmivel kapcsolatban nincs, de ehhez max grafikus,vagy tervező grafikus végzettség jönne jól. Idén érettségiztem, egy évet munkanélkülin keresztül fogok tanfolyamra járni, abból a pénzből pedig jövőre szeretnék egy másik tanfolyamra menni,ami 2 éves( animáció, rajzfilmtervezés). Az önéletrajzon kívül a levélbe beleírtam,hogy milyen dolgokat csinálok, eddig milyen "eredményeim" voltak...
Úgy izgulok=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!