Rendkívüli szociális ügyekben! Hová forduljak hogy születendő gyermekemnek állandó lakcíme legyen?
A bérbeadóval beszélni kell, meg kell engednie a bérbeadást. Ha nem engedi meg akkor indokolja meg miért nem. Talán nem adózik utánna? csak feketén adja ki..
A lakás bérbeadásról készült e irásos bérleti szerződés?
kérem olvassák el az alábbi cikket..
a bérlőnek is vannak jogai..
Már mért kéne megindokolnia? :P Én se járulnék hozzá soha, hogy egy alapvetően ismeretlen ember bejelentse magát hozzám...
Tudod te, milyen következményei lehetnek annak, ha valakit bejelentesz magadhoz?! Mondjuk van 5 milliós tartozása, amiről "elfelejtett" szólni, aztán majd rádrúgja az ajtót a végrehajtó, és visz minden cuccodat a lakásból az ő tartozása fejében...
Kérjen település szintű lakcímkártyát. Ugyanolyan mint a sima, csak az lesz rajta, hogy lakcím nélküli.
Válaszom a legutolsó válaszolónak hogy nincs tartozásom senki felé hál istennek,a tulaj az aki rafinátkodik az adóval,miatta nem tudtam a gázár támogatást igénybe venni ami annyit jelent hogy +60 ezret kidobott a zsebemből.
És ha találok olyan albérletet ahol emberi módon bánnak velünk el is megyünk!Csak arra kérem a jó istent hogy te ne kerülj ilyen helyzetbe.Nem tehetek róla hogy a szüleim intézetbe adtak és semmim nincs csak a családom és a becsületem.Aki ismer az tudja hogy nem akarok én átverni senkit de azt sem akarom hogy engem átverjenek.Azért köszönöm a választ és további szép napot neked!Krisztina
Uí:A többi válaszolónak is köszönöm és várom a további tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!