Állásinterjúra vihetek be magammal "puskát"?
Figyelt kérdés
Ez lesz talán a második munkahelyem. Első állásinterjúmra alig tudtam 1-2 dolgot kérdezni és utána volt is meglepetés , ahogy munkába álltam (szerencsére semmi komoly). Viszont most, hogy már van a fejemben kép mire figyeljek összeírtam a kérdéseimet, amiből lett elég sok. Nem hiszem, hogy megtudnám mindet jegyezni.. ilyenkor leírom magamnak beviszem magammal nincs abban semmi kivetni való ugye ?
20/f
2015. márc. 11. 12:00
1/8 anonim válasza:
Most azon gondolkodtam hogy te mész interjúra vagy téged interjúvolnak. Szerintem egy kicsit furcsa, elvégre te vagy az interjúvolt.
2/8 anonim válasza:
Miért ne vihetnél? Max ha nem tetszik nekik, akkor rontja az esélyeidet.
3/8 A kérdező kommentje:
Mint tudod, ez 2 dologból tevődik össze. A munkáltató mesél magáról, a dolgozó mesél magáról. Utána a munkáltató kérdez. Viszont ezután a dolgozó is felteheti a kérdéseit, erre a részre gondoltam :)
2015. márc. 11. 12:11
4/8 anonim válasza:
Persze, felteheted a kérdéseidet, de szerinted milyen képet mutat rólad az, hogy nem tudsz 3 kérdést megjegyezni?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem három kérdésről lenne szó éppen. Legalább 15 kérdést írtam össze (lehet lesz még több is) és egyik se elhanyagolható..
2015. márc. 11. 12:20
6/8 anonim válasza:
csak kíváncsiságból, milyen kérdések ezek?
7/8 anonim válasza:
Érdekes ötlet, hogy kérdéseket leírni és úgy bemenni. :) Szerintem nem gáz, főleg egy fiataltól. Sőt ez azt jelentheti a munkaadónak, hogy érdeklődő, meg foglakozott a dologgal, ez rossz nem lehet. És az is lehet a kérdéseidre már az elején megkapod a választ amikor a munkáltató fogja elmondani a feltételeket, elvárásokat.
8/8 anonim válasza:
ez csak pozitívum, azt mutatja, hogy érdekel a munka és utánanéztél a cégnek, ezért merülnek fel kérdéseid...nyilván nem felolvasni fogod őket, csak rápillantasz a jegyzetfüzetedre, amibe amúgy is jegyzetelsz az interjűn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!