Sokáig csináltam olyan munkákat, amit csak muszájból kellett és nem szerettem, mivel nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni. De belefáradtam ebbe. Feleségem ezt nem érti meg?
Oh nehogy szegény feleség eltartsa 1 hónapig a férjét..... aztán majd ha a férj kinn a feleség pénzének 3szorosát keresi meg akkor is papoljon az asszonyka hogy mehet a férj amerre lát.....
Ha a feleség írta volna ki ugyanezt akkor a sok házisárkány irta volna hogy férj majd eltart abban a kis időben nyugi, pihenj....
Nő létemre rosszul vagyok a sok gyökér embertől, akikben semmi emberség nincs.
"Ő könnyen beszél,beül a kis irodájába netto 200 ezerért reggel 8-től 4-ig,én meg szopom a f..aszt netto 80 ezerért rosszabnál,rosszabb munkákkal,ahol még meg sem becsülnek.2 szakmábal,érettségivel,idegen nyelvismerettel."
Igazán remek viszonyotok lehet, ha ennyire tartod a munkáját. Felteszem ő tanult valami használhatót, esetleg tényleg tud is valamilyen nyelvet normális szinten.
Két szakma, érettségi meg nyelvismeret. Ennyit tudsz. Ez kérem jó eséllyel egy büdös nagy semmi. Elkaristoltál kettesekkel egy szakközépben, németből meg hármas voltál. Nagy kaland.
Pihenni akarsz? Azért, mert 7 éves korod óta hátsó padban köpködő naplopó vagy, akinek most savanyú a szőlő, mert középszerű elektrotechnikusként senkinek nem kell, csak Osztrákiába kulimunkázni.
"Igazán remek viszonyotok lehet, ha ennyire tartod a munkáját"
Igazán remek viszonyuk lehet,ha lapátra teszi,csak mert pihenne pár hetet.
Eddig gürcölt,megszakadt,mindent elvállalt,tehát NEM MUNKAKERÜLŐ!!! Miért nem értitek meg?
Na akkor ilyen nagy egy asszony szája,ha fejére nő a férjnek,csupán mert magasabb a fizetése. Undorító.
Lepontozhattok,egész nyugodtan,akkor is sz@rházi aki a kérdezőt támadja.
Kérdező!
Hagyd a fenébe ezt a nőt,ha teheted.Gondolkozz már!! Elküldene mert 3-4 hét,akár szabadságnak is felfogható pihenőt tartanál.
Bár a vége úgyis az lesz,hogy majd tejelsz szépen hazafelé a külföldi fizetésből,aztán 1x csak koppansz.Tipikus példája a pancsereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!