Miért vágyik mindenki alkalmazotti karrierre? Nem vállalkozni, befektetni kéne inkább?
Nekem furcsa, hogy valaki azért hajt, hogy 30-40 évig a cégnél dolgozhasson. Hiába kap jó fizetést ugyanúgy ott kell lennie 8-16-ig H-P-ig
Nem inkább abba az irányba kéne elmenni, hogy tőkét felhalmozni, megforgatni, befektetni, hogy a végén ennek a hozamaiból éljünk? Feladva az addigi munkát, végre tényleg azt csinálnánk amit szeretnénk?
Persze itt még felvetődik egy filozófiai kérdés is, miszerint, ha mindenki a "könnyű pénzre" hajt, hányan fogják azt elérni?
A fent említett kérdés megoldása úgy érhető el manapság:
-ha zseni vagy valamely szakmában...
-ha eleve komoly anyagi háttérrel rendelkezel...
-ha rendkívül jó kapcsolataid vannak és hozzá tehetséged...
-ha meg tudsz szervezni egy bűncselekményt, ami azonnal óriási hasznot hoz...
...amúgy halott gondolat és túl sokáig tartana, nem lenne hozzá elég egy emberöltő!
Én szeretnék vállalkozni mert havi 80-100ezerért nem jó dolgozni. Egyéni vállalkozóként folyamatos munkával egyedül havi 250.000et simán megtudnék keresni.
Az ok amiért nem vállalkozom az az hogy nincs munkám, de ha tudsz nekem festő munkákat szerezni Baján és környékén akkor szólj és kiváltom a vállalkozóit :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!