35 évesen külföldi munkára érdemes még vállalkozni?
Sziasztok!
2 diplomás, jelenleg középvezetőként dolgozó 35 éves nő vagyok. Angolul felsőfokon, németül alapfokon beszélek. Szakképesítésem különösebben nincs, közigazgatásban dolgoztam eddig (úgy értem a szakképesítést, hogy valamilyen közéfokú, szakmai képesítésem nincs).
Nagyon szeretném továbbfejleszteni a nyelvtudásom, kipróbálni magam külföldi környezetben, és magánéleti gondok miatt is jó lenne itthonról elszakadni. Gyerekem, családom nincs, tehát mobil vagyok. Kérdés, hogy vajon merre érdemes elindulni? Német- vagy angol nyelvterületben gondolkodom.
Azok véleményére lennék kíváncsi, akik hasonló korban vágtak neki a külföldi munkának.
Előre is köszi!
Én 45 éves vagyok, de jövő februárban usgyi.
Először csak rosszabb munkára lehet számítani, de később szerintem alakul. Itthon már a 40 éves is öregnek számít, nem lesz munkahely. Mehetnénk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!