Budapesten junior programozóként mennyit lehet keresni?
"Minimum 300 nettó"
Jo vicc. Igen, >lehet< keresni nagy osszegeket, de a minimum valahol netto 150 korul lehet.
Kerdezo, milyen technologiakban van tapasztalatod? Ha ertesz Java EE-hez, akkor van eselyed multinal netto 200-250 nettora, ha viszont PHP, akkor nemigen erheted el a 200-at.
"de a minimum valahol netto 150 korul lehet. "
Nézd, ennyit gyakorlat nélkül, diploma nélkül, alapszintű angoltudással diákmunkában is meg lehet keresni. Neki ehhez képest van fél év gyakorlata és tárgyalóképes angol tudása és már a diplomája is kézben van. Saját magát értékelné le, ha 150-et kérne. Nem is vennék komolyan ezen a téren ha ilyen összeget mondana bérigénynek. Vagy örülnének hogy találtak egy balekot. :)
"Utolso, en nem azt mondtam, hogy 150et kerjen, fuss neki megegyszer! (Segitek: minimumrol volt szo, "fel ev gyakorlat" sokmindent jelenthet, es letezik sok diplomas, akit senki sem fog felvenni programozonak)"
Ok, bocs, értem mit akartál mondani. Csak én a kérdésre próbáltam válaszolni és én azt láttam bele a kérdésbe, hogy a kérdező mondjuk azon gondolkodik, hogy mennyit kérjen ha majd megkérdezik a bérigényét.
Már bocs, a nettó 150 akkor is hülyeség ezekkel a feltételekkel. Tárgyalóképest angollal, annyit tudsz, hogy int a=10 már megkapsz 3 kilót, ne beszéljetek már hülyeségeket. Sokan diákmunkában kiröhögnének 150-el...
Nézzél meg egyetemi facebook csoportot, hogy aprítják azokat, akik ilyen fizetéssel hirdetnek munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!