MLM-be, hogy lehet tagokat szerezni az családi, illetve az ismerős körön kívül?
Bővíteni kell az ismerősi kört, meg ajánlásokat kell kérni.
Azért ha a családból és az ismerősökből senkit nem érdekel, azért az gyanús... Ott valami baj van.
Nekem a családból van sok vevőm, az ismerőseim közül meg sok vevő, és pár partner is. És még csak a legközelebbieket kérdeztem meg. A valódi mlm cégek (a rejtett pilótajátékot most ne keverjük ide) ajánlatai elég jók, 10-ből 5 embert biztosan érdekelnek valamilyen szinten. (Legalább a termékeid...)
Amúgy erre a kérdésre a leendő szponzorod tud hiteles választ adni.
"A valódi mlm cégek (a rejtett pilótajátékot most ne keverjük ide) ajánlatai elég jók, 10-ből 5 embert biztosan érdekelnek valamilyen szinten. "
Akkor szerintem csak velem volt eltévedve az illető, aki engem huszon éves fiatal embert arról próbált meggyőzni hogy nekem megéri 16 ezer Ft-ért vitamin étrend kiegészítőket venni. xd
Ha már itt vagy regisztrálva, próbálkozhatsz kamukérdéseket kiírni, azután privátba nyomulni.
Igaz, neki sem sikerült:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Eredmény:
Emellett ha van széles kapcsolati köröd több országban, akkor jó eséllyel lesz "Ászod"
https://www.youtube.com/watch?v=RAagmwyZ4R8
is a csoportodba, aki majd termeli a nagy hasznot, Te meg csak passzívan ülsz a csoportod tetején.
Mint például ő, (ja nem ős is aktívan dolgozik még 6 év után is.. európai szintű munkanélküli segélyért, legalábbis itt Franciában ekörül mozog):
Az ilyen színpadon állók közül, jó mókamiki showt csinál, Berkics Miklós az FLP-nél, igaz állítólag neki sem megy már az ami régen, de legalább gyémántképző tanfolyamot szervez, mellékesként :-)
Ha mégsem jönne össze a nem a "rendszer" hibája, hanem a Tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!