Hol tudnék a neten fiú és lány haverokat/barátokat szerezni?
19 éves srác vagyok. Van barátnőm és egy igaz barátom, aki általános iskola 1. osztály óta a legjobb barátom.
Most fősulira járok, de nem nagyon sikerült beilleszkednem, 2 sráccal meg egy csajjal szoktam lógni meg dumálni és ennyi. Az ált. iskolás és középiskolás osztálytársaimmal nem tartom a kapcsolatot (kb mindenki leszarja egymást...)
Szóval... hol tudnék ismerkedni 18-22 éves emberekkel, akikkel pl tudnék néha facebookon dumálni, vagy találkozni és elmenni kajálni, moziba, vagy ilyesmi...? :D
Ha van barátnőd és igaz barátod, ráadásul olyanok is akikkel lógsz, akkor miért van szükséged további haverokra/barátokra? Mármint legyen nyugodtan, csak furcsállom - ilyen kérdéseket általában azok tesznek fel, akiknek nincsen senkije.
21f
A barátnőmmel csak hétvégén tudok találkozni, mert neki csak akkor van szabadideje.
A legjobb barátom elköltözött Debrecenbe, és kb havonta jön fel csak Pestre.
A 3 fősulis haverom is messze laknak (Székesfehérvár, Érd), és csak akkor vagyok velük, ha pl 2 előadás között van 2-3 óra szünet.
:(
Nem azt mondtam, hogy amiatt nem lehetnek barátai, mert van barátnøje. Csak irta, hogy vannak barátai, igy csodálkoztam hogy miért igényel tøbbet. MEllesleg, direkt leirtam, hogy csak érdeklödés miatt kérdeztem...
Tehát Nem feltétlenül értem, miért kellett most akadékoskodnod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!