Az nagyon rámenős ha az emailhoz amihez csatoltam az önéletrajzom odaírom, hogy akár első hónapban ingyen dolgoznék? Vagy jó pont?
Figyelt kérdés
Már két hete jelentkeztem egy gyakornoki állásra ami nagyon tetszik, mivel a Music FMnél van. Nem jelentkeztek pedig minden meg van bennem ami az elvárásokban. Gondoltam elküldöm újra a jelentkezésem és akár első hónapban bér nélkül dolgoznék ha egy jó pont. Mit gondoltok?2015. márc. 1. 20:04
11/15 anonim válasza:
Akkor feketén foglalkoztatjátok őket, ami gyakori, de ettől még törvénysértő.
12/15 anonim válasza:
Fix, hogy nem feketén. Ahol dolgozom, egy országos multi, több ezer dolgozóval. Semmit nem sunnyognak el, minden rendesen ki van fizetve, táppénz, túlórák, ügyelet, minden. Nem is érné meg nekik trükközni, az állam folyamatosan figyel. Tutira van olyan szabály, hogy bizonyos ideig a gyakornoknak nem kell bért fizetni.
13/15 anonim válasza:
én is beleírtam, hogy a betanulás hetében fél műszakot tudok vállalni, bér nélkül, mert a régi helyemen át kell adnom mindent. felvettek... és ez nem is gyakornoki állás volt.
14/15 anonim válasza:
Megnéztem, és a kötelező hat hetes egyetemi gyakorlatot tényleg nem kell kifizetni
15/15 anonim válasza:
De az csak 6 hét, semmire se elég, csak arra, hogy papír legyen róla. Normálisabb gyakorlat az minimum fél, de inkább egy év és persze fizetés is jár.
Mondjuk ez az ingyen munka tényleg gáz, saját magát értékeli le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!