Milyen tétekben szoktatok játszani a PokerStaron?
Pl: beszálló
Vagy kis / nagy vakok mennyik ?
Milyen asztaloknál ?
Mennyi nyereség / veszteség jön havonta ?
centes.
cash game
változó, hisz szerencsejáték! Bárki bármit mond!
Értem, mivel olvastam Német / Amerikai fórumokat és vannak olyan játékosok akik egy éjszaka alatt 30,000 - 60,000 dolcsit nyertek meg hasonló nagyobb összegek.
Gondolom ők elit szinten nagy tőkével játszanak.
Minden a hozzáértésedtől az ellenfeleidtől és nagyban a kező tőkédtől függ.
Nem mind1, hogy 20 dolcsival fogsz neki játszani vagy 200-300 dolcsival fogsz neki játszani, 50 dolcsis belépővel, ahogyan leírták előttem.
Nem büszkélkedésből, de volt , hogy nyertem 1500 dollárt 1 óra alatt és volt, hogy veszítettem 100-at 5 perc alatt.
Mindenki félti a pénzét, nyerni akar, mindenki a legjobban próbál játszani, nagyon kemény játszmák folynak le.
Múltkor nyertem 2000 dollár körül, 18 óra folyamatos játékot vett igénybe, még sz.arni sem lehet nyugodtan.
Ha van 1000-2000 dollár kezdőtőke, akkor nyerhetsz akár több 1000-et 1 heten belűl, ha jó vagy.
Van egy amerikai ismerősöm, akivel skypeolni szoktam, volt olyan hónapja, hogy 100,000 dollár körül akasztott.
"Nem mind1, hogy 20 dolcsival fogsz neki játszani vagy 200-300 dolcsival fogsz neki játszani, 50 dolcsis belépővel, ahogyan leírták előttem."
Előtted 20-25 beülőt írtak, és nem 4-6-ot, az nagyon kevés.
"Van egy amerikai ismerősöm, akivel skypeolni szoktam, volt olyan hónapja, hogy 100,000 dollár körül akasztott."
Amerikában illegális az online póker, de nem kamu :) :D
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak, először egy kisebb teremben kezdtem Freerollokat játszani, majd HUSNG-zni, amit ott összegyűjtöttem, azzal Starson NL10-en (0.05/0.10$) játszok, eddig 250 $ tudtam kivenni. Nagyjából novemberben kezdtem a freerollokkal és januárban fizettem át Starsra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!