Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincs munkám, de most találtam...

Nincs munkám, de most találtam egy pizzafutár állást. Saját autómat kellene használni. Te bevállalnád saját kocsivel?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi tévő legyek.Ok nem egy luxus kocsim van,Ford Mondeo 1999-es évjárat,de nagyon féltem.Viszont a pénz is kellene.Nem tudom ilyen igénybevételtől mi lenne vele,bírja a strapát,de nem ehhez van hozzászokva.Átlagban normáls használatnál,napi 10-20 km-t megyek vele.Így szerintem beletennék vagy 100 km-t naponta az tuti.Kicsit mintha mostanában az olajat is jobban enné a kelleténél.Te elvállalnád saját kocsival?
2015. febr. 25. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Mi a helyszin? Mert csak a lényeg maradt le, ha forgalmas helyen csinálod, nem az autó elhasználódása lesz a legnagyobb bánatod, hanem a sok birság szabálytalan közlekedésért, parkolásért, ebböl hó végére összejöhet ilyen 3 kiló aztán pisloghatsz.
2015. febr. 25. 12:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Debrecenbe lenne.A város egész területén.
2015. febr. 25. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Az eddigi válaszolóktól eltérően én biztosan megpróbálnám 1-2 hónapig- mert a kevés bevétel is TÖBB, mint a munkanélküli semmi!

A szabályos parkolásra, baleset nélküli közlekedésre meg lehet figyelni és azért egy 16 éves autó piaci értéke nem egetverő (most megnéztem a használtautó.hu-n, tényleg szerény áron hirdetik).

Az első 1-2-3 fizetésedből ha félreteszel, nyárra vehetsz kis robogót, addigra kitapasztalod a közlekedést stb.

Nézd, ha kell a pénz, ha dolgozni akarsz, akkor KELL a munkabiztos, hogy NEM fog elmenni az ÖSSZES pénzed azu autóra (és borravalót is szoktak adni), jobb az, ha nem vagy kiszolgáltatott munkanélküli, hanem dolgozó ember (még ha nem is többszázezres fizetésekkel), nem?

Ha kipróbálod legalább 1-2 hónapig és nem jön be, még akkor is tudsz váltani, nem is értem, hogy miért ne lehetne megpróbálni?

2-3-400 eFt értékű autónál olyan óriási kopásból eredő értékcsökkenés már nem releváns, ne is haragudj.

2015. febr. 25. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is inkább a motort ajánlanám. Nekem egy jól megbízható használt robogóm van, 50 000-ért vettük, semmi baja. A karbantartása is kevesebbe kerül, mint egy autónak. Igen, még hideg van, de vannak belebújós "huzatok" meg ruhák, amikben nem fázik ilyenkor sem az ember.

Pár hónapig kocsival is kipróbálhatod a futárkodást, addig is van munkád, meglátod a kocsid is hogy bírja, próbaidő alatt, de még utána is bármikor felmondhatsz. Meg persze közben is kereshetsz egy másik állást.

2015. febr. 25. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs munkád, akkor el kell vállalni, és ha nem jön be, még mindig lehet mást keresni.
2015. febr. 25. 13:27
 16/17 A kérdező kommentje:

ma 13:12

Én is így gondolom,de azért kiváncsi voltam a válaszokra,ki hogyan vélekedik erről.

Nem arról van szó,hogy az autó mennyit veszít az értékéből,hanem arról,hogy a meghibásodást azt nekem kell fizetni,már pedig az benne van a pakliba.Most nem olaj cserére gondolok,mert nyilván azt többször kell majd cserélni,még nem is a gumik kopására.Inkább ha arra,hogy így nagyob az esély meghibásodásra.Meg hát azért van benne 300 ezer km.Tehát nem arra gondolok,hogy most mennyit veszít az értékéből,az nem érdekel,mert ez meg lesz addig,amíg szét nem esik alattam:))))De egy próbát megér a dolog ez egyértelmű.Jobb mint itthon lesni a plafont.

2015. febr. 25. 13:33
 17/17 anonim válasza:

Helló!

Én jelenleg pizzafutár vagyok (igaz céges autóval), de ha saját kocsival kéne mennem akkor is simán bevállalnám. Jó kis munka, változatos, nem monoton, és talán a futár munkák jattolnak a legtöbbet. A helyedben pedig azt csinálnám, hogy mennék pár hónapot a Forddal, és később esetleg (ha olyan helyzetben vagy, hogy megengedheted magadnak) vennék egy másik autót. Jól mondják az előttem lévők, hogy erre munkára a legideálisabb választás egy pici, 3 ajtós, dízel kishaszon. Ha belegondolsz egy tegyük fel 1.3-as Opel Astra F simán elmegy 5-6 literből. Ráadásul a szervizelése sem drága, mert egy rohadt olcsó és gyakori autó. És tényleg marhára praktikus, mert még egy egyirányú kis szűk utcában is könnyen meg tudsz vele fordulni. :D Mondjuk én személy szerint abszolút nem vagyok Opel párti, de erre az egy célra beruháznék rá...

2015. márc. 31. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!