Most vállaltam el egy pizza futár melót saját kocsival (Citroen c4 coupe) suli mellet csinálnám és szerintetek megéri-e a fizetés? Többi lent!
Tehát amit kapok:
-Fix órabér ami valljuk be ló**sz 350Ft/óra
-Jattot megtarthatom
-Üzemanyagot fizetik
-Céges telefon
-Kapok napi egy pizzát
-Bejelentett munka
Szerintetek jó lesz ez, persze jattol függ, hogy maradok?
a fizetesed az auto szervizelesere fog elmenni, ha jo jattot kapsz, talan marad is valami belole. a fix oraber 60e korul van, ez kevesebb mint a minimalber, uh. nem is ertem hogy lehet ez legalis.
katasztrofa ez az orszag, hogy a jattbol kell megelni, a sz*rhazi munkaado meg semmit nem kockaztat...
Ismerek pizzafutárt, a jatt jóval több, mint a hivatalos fizu :) Debrecenben dolgozik, van, hogy 300-350-et is összeszed, de persze ezt úgy, hogy 12 órázik, és hétvégén is tolja...
Szóval szerintem próbáld ki, max. otthagyod :) De így, hogy fizetik az üzemanyagot (Pesten nem mindenhol fizetik), meg még céges telót is adnak, szerintem nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!