Egyetem, vagy munka?
" valamint, hogy mivel első körös munkavállalók lennénk, így a később érkező dolgozóknak mi lennénk a főnökei"
Ezt honnan veszed? Van akit eleve vezetőnek vesznek fel.
" Figyelembe véve, hogy a kezdő fizetés 130000ft lesz(ami fél év után 160-ra nő), valamint, hogy mivel első körös munkavállalók lennénk, így a később érkező dolgozóknak mi lennénk a főnökei"
A kezdo gepeszmernoki fizetes magasabb mint amit te erettsegivel el tudsz erni, a let dolog perspektivait meg ossze sem lehet hasonlitani.
Az meg nem garancia hogy te valaha is fonok leszel, ha bovul a gyar, majd visznek oda tapasztalt gepeszmernokot fonoknek, aki a te fonokod is lesz...
Ha megteheted menj nappali egyetemre, dolgozhatsz eleget eletedben, ha nem muszaj ne kezdd el 18 evesen a robotolast.
Pontosan így van, ahogy az előttem szólók leírták. A mostani koncepció szerint a management és a középvezetés nem cégen belül termelődik ki, elenyészően kevés azon helyek száma, ahol a klasszikus karriert befutva lehet előbbre jutni.
Általában felvesznek egy azonos végzettséggel, ehhez kapsz egy beosztást, ami gyakorlatilag skatulyaként működik, nem nagyon kehet belőle kikerülni, pláne megfelelő végzettség hiányában.
Szerintem toljad csak a gépészmérnökit, aztán ha mellette marad szabad kapacitásod, akkor dolgozhatsz is, műszaki vonalon jellemzően szakmai tevékenységet is folytathatsz diákmunka keretén belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!