Miért utálja a nép többsége a vállalkozókat?
Figyelt kérdés
Pár kivétellel mind becsületes üzletember, aki az alkalmazottait becsületesen megfizeti, erkölcsileg megbecsüli, szabályoknak megfelelően alkalmazza.
Aztán megy a gyűlölködés, hogy "fujj, mocskos vállalkozó, mind milliomos, kihasználja a munkásait, meg havonta nyaral Hawaion meg BMWvel jár" és hasonló butaságok.
2015. febr. 12. 16:59
11/13 anonim válasza:
De ha csak ilyen áron megy valakinek a vállalkozás, hogy alig él belőle akkor ne vállalkozzon! Menjen alkalmazottnak és dolgozzon és akkor nem kell olyan szinten agybeteggé sem válnia.
12/13 anonim válasza:
Utolsó, egyetértek. Emiatt kezdenék én sem soha vállalkozásba. Én sem értem, hogy minek vállalkozik az, aki erre egyértelműen alkalmatlan, mert sem anyagi erőforrása, se szakmai-emberi rátermettsége nincsen. A másik probléma, amit látok, hogy alapvetően a vállalkozó nem szereti, amit csinál, nem hisz a termékben, nem az ügyfelei érdekeit tartja szem előtt, csak a gyors, könnyű pénzszerzés lehetőségét látja az egészben. Aztán persze kiderül számára, hogy ez marhára nem ilyen egyszerű, eleinte komoly veszteségekkel kell számolni, mert ez mindig ilyen. Ilyenkor kapnak vérszemet, kezdenek el adót csalni, szarakodni a kifizetésekkel, a dolgozókra testálni, ha valami rossz. Láttam, amit láttam.
13/13 anonim válasza:
"Miért utálja __a nép__ többsége a vállalkozókat?"
Nem vagy te kicsit bolsevik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!