Az emberek többsége tisztában van az adózás fogalmával?
Arra gondolok, hogy olyan, mint ha az emberek nem is tudnának arról, hogy egy műkörmözés, egy fodrászat után, vagy akármi eladása után számlát kellene adni.
Persze tudom én, hogy sokan tudják és így lehet csak megélni, ez világos. De csak én vagyok ilyen félős, hogy nem merek semmibe belevágni emiatt?
Tisztában vannak (legalábbis a többség) csak épp nem maradna nekik annyi, amiért megérné csinálni.
50e járulék
10e könyvelő
+benzin ami 10-20e/hó ha házhoz jár
esetleg helybérlés ami 15-25e+tól csillagos ég.
Ez alaphangon is 100-120e Ft kiadás.
Kozmetikában nem mindenki hagy ott 10e-et. Ha jóhiszemű vagy és 3000-et számolsz /vendég, akkor is 40 vendég csak az hogy kigyere nullára, és akkor ott vannak a fogyó eszközök, számlák + ki az aki 0 Ft ért akar dolgozni?
Ezzel csak arra akarok célozni hogy több év (vagy épp nagyon jó kapcsolati hátszél) mire kialakul egy 60-70++ fős vendégkör, ki visszajár.
Sajnos ez van, hogy az elején trükközgetni kell hogy kigyere pluszosan, és ne csak az idődet pazarold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!