Recepciós pozícióra lesz interjúm (gyárban). Nagyon nem érzem jól magam szövegnadrágban, valamint az időjárás miatt sem merek olyan vékonyan öltözni. (hideg, plusz ha megint elkezd esni a hó akkor elég bénán néz ki ha átázik a szára).
Blúzt vennék fel felülre, azzal semmi bajom (bár a két réteg pulcsi alatt nem tudom hogyan fog látszódni, nagyon fázós vagyok).
Szóval ha nem egy nagyon elegáns helyre megyek interjúra, akkor egy sötét, szoros szabású farmer belefér? (bokacsizmával, nem sportcipővel).
Nekem tuti nem férne bele, ha nem tud valaki normálisan felöltözni egy állásinterjúra akkor nem különösebben foglalkoznék tovább az illetővel.
Mi a gond a szövetnadrággal? Fázós vagy gondolom lány, vegyél alá harisnyát. Nem értem a problémát. Recepciósként nem árt kinézni valahogy, később is azt mondod majd hoyg nem veszel szövetnadrágot mert hideg van? Nem értelek.
2015. febr. 10. 13:19
3/9 A kérdező kommentje:
Ha kiderül, hogy olyan recepció, hogy nem lehet farmerban lenni, akkor meggondolom, hogy elvállalom-e. Nincs értelme olyan munkát végezni, ahol hülyén érzed magad minden egyes nap.
2015. febr. 10. 13:31
4/9 anonim válasza:
igazad van, sokkal jobb munkanélkülinek lenni
2015. febr. 10. 23:29
5/9 anonim válasza:
fejezzétek már be ezt sokkal jobb munkanélkülinek lenni dumát, mert az ilyen ostoba kétbites szolgalelkű nyomorultak miatt kell sokaknak gombokért dolgozniuk...édes fa***om...
2015. febr. 11. 18:26
6/9 anonim válasza:
Szerintem is nagyon fontos, hogy az ember jól érezze magát abban a ruhában, cipőben, amiben dolgozik. Én egy szállodában vagyok recepciós, élvezem, hogy elegánsan öltözhetek nap mint nap. Az állásinterjúra is inkább elegánsan mentem: fekete cipő (nem alkalmi), fekete nadrág, hosszúujjú ing, sportzakó. Tehát inkább legyél elegáns, de amit irtál az pont belefér még. A cipőre és frizurádra nagyon ügyelj. Sok sikert! ;)
2015. febr. 11. 20:03
7/9 anonim válasza:
vegyél harisnyát. vagy hosszú, téli szoknyát, alá harisnya, magassarkú csizma.
akkor is illik kiöltözni interjúra, ha nem elegáns a hely. recepciósként meg pláne.
mi lenne veled itt Angliában, farmer tilos nálunk, az irodában, pedig alig látunk ügyfelet..mellesleg, a farmer aztán marhára vastag, s téli öltözet...éppenhogy nem télre való.
2015. febr. 12. 22:28
8/9 anonim válasza:
Menj farmerbe, de mond el, hogy van szövetnadrágod, csak azért nem vetted fel, mert nem tudtad milyen idő lesz.
2015. febr. 12. 22:51
9/9 anonim válasza:
Hát az vicces lenne, utolsó. Jónapot kívánok, az interjúra jöttem, de van ám szövetnadrágom is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!