Kárpitosok vagy egyéb hozzáértőg válaszolnának nekem?
1.Nehéz megtanulni a kárpitos munkát,jò kézügyesség kell hozzá?
2.Mennyire megy ez a munka,folyamatosan vannak megrendelések vagy sokszor van lappangás?
3.Átlagban jòl meg lehet élni belőle?
4.Le tudná ìrni valaki hogy milyen eszközöket használnak?
5.A kárpitos csak bùtorokkal foglalkozik vagy az autò kárpitozás is hozzá tartozik?Vagy ehhez külön tanfolyam kell?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
1. Nem nehéz megtanulni, csak erős kéz (ténylegesen, nálunk a cégnél mérték a kéz szorítóerejét a felvételinél)kell hozzá, arra készülj fel, hogy a kezeid hamar tönkre mennek!
Volt olyan kollégám, akinek olyan bütykös volt a keze, mint egy öregembernek, az alkarján az összes ér ki volt dudorodva, borzasztóan néz ki.
2. Maszekban nem dolgoztam.
3. Nálunk a cégnél egy 4 000 eurós bútorra adtak bruttó 3500 FT-ot, ami közel egy egész napos munkát jelent.
4. Kapcsozó pisztoly, egész nap a kezedben van, meg néha csavarozó. Ha bontani kell, böködős kézi bontó.
5. Az autó kárpitot varrják.
sikerűlt elvennem a kedved? :-)
válaszolhatnál valamit.
1.) Nem nehéz megtanulni, ha akarod csinálni.
2.) saját válalkozásom van, rengeteg a munka, kár jövő februárra is bevagyok végig táblázva előre.
3.) nekem nap mint nap milliók mennek át a kezemen, abból nekem havonta 400-500 forint az, amit zsebe eltudok tenni. Úgyhogy jól meglehet élni belőle.
4.) csavarhúzó, elektromos csavarhúzó, bontó, fúró, pisztoly (kapocs lövő), fűrész, stekker, varrógép, görbe tű meg még sok féle tű, fűrész, kárpitos kalapács, gomb készítő, gombozó, stb..
5.) a bútor kápitos és az autó kárpitos 2 különböző dolog. Persze meglehet tanulni mind a kettőt és, akkor több a pénz is, én csak bútor kárpitozással foglalkozom, de van egy alkalmazottam, aki autó kárpitozással is foglalkozik.
Ha bármi kérdésed lenne így több mint 3 év után írj nyugodtan!😁😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!