Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha a munkáltatóm...

Mit tegyek, ha a munkáltatóm szerint kevesebb szabadságom maradt tavalyról, mint szerintem?

Figyelt kérdés
En direkt kiszamoltam, hogy legalabb 9napom maradt tavaly. Jelenléti ívet vezetünk ès ott is az van. Ennek ellenére 3napnyi pénzt kaptam csak, ami irrealis. Tanácstalan vagyok, merre induljak?

2015. febr. 8. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen estben elmennék egy olyan könyvelőhöz, aki foglalkozik bérszámfejtéssel, és ő megmondja. Persze némi pénzt ott kell hagyni, de ha náluk csináltatod meg a bevallásod, akkor talán nem kérnek semmit.
2015. febr. 8. 11:14
 2/2 anonim ***** válasza:
79%

Csak le kell ülni velük és a szabadság-kiíró tömböt is nézve, egyeztetve hogy mikor lett kiírva neked szabi.

- Lehet az eltérés oka, ha előző évről még hoztál magaddal és azok a napok nem egyeznek meg a te nyilvántartásoddal

- Lehet, hogy esetleg voltál orvosi igazolás nélkül otthon pár napot influenza, akármi miatt

- És még az is előfordulhat, hogy valóban valamelyikőtök rosszul írt valamit.

Üljetek le, és egyeztessetek a bérszámfejtővel!

2015. febr. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!