Te harcolnál egy ilyen munkahelyért?
A lényeg: 550 Ft-os órabérben, 4 óra diszpécseri munka. A hely annyira nem rossz, a munka picit megterhelő ugyan szellemileg (pisilni is lehetetlen kimenni, annyi bejövő hívást kell kezelni 2 db telefonon, illetve Online). A probléma a főnök kicsi fiával van. Nem voltam még diszpécser, ezért nehezen jövök bele, három hét alatt lehetetlen. Kaptam egy irományt, amelyre az is le volt irva, milyen köszönéssel vegyem fel a telefont. Mintha eddig nem úgy tettem volna...kicsit megalázónak érzem. Hülye vagyok? Holnap megyek dolgozni, de előre görcsöl a gyomrom, hogy hülyének néznek, megaláznak.
20L
Nem, keresnék más milyet.
Ha gyomorfekélyt kapsz a görcsölés miatt, annak a kezelését nem fogod tudni kifizetni 550Ftos órabérből.
Kereshetsz másik helyet, de miért tennéd?
Itt a főnök fia van, aki megmondja, hogy milyen köszönéssel vedd fel a telefont (ha jól értettem...). Ez teljesen természetes (főleg, ha neked nem természetes, hogy olyan köszönéssel tedd). Máshol meg más főnököd lesz akinek másmilyen módon kell megfelelnek.
Ha ezen görcsölsz, akkor máshol máson is fogsz, pedig szerintem okod nincs rá. 3 hét alatt meg nehogy már ne lehessen belejönni egy ilyen, számomra egyszerűnek tűnő munkába. Azt megtanulni, hogy "Üdvözlöm! Buborékhámozó Rt, Belladonna vagyok, mit tehetek Önért?" kb 20 perc, nem 3 hét.
Kihívás minden munkahelyen lesz (jobb esetben), ezeknek - amennyiben nem olyat kérnek tőled, ami a jellemeddel abszolút ellentétes - inkább próbálj megfelelni, ne a kifogásokat keresni, hogy miért nem jó ez a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!