Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Te harcolnál egy ilyen munkahe...

Te harcolnál egy ilyen munkahelyért?

Figyelt kérdés

A lényeg: 550 Ft-os órabérben, 4 óra diszpécseri munka. A hely annyira nem rossz, a munka picit megterhelő ugyan szellemileg (pisilni is lehetetlen kimenni, annyi bejövő hívást kell kezelni 2 db telefonon, illetve Online). A probléma a főnök kicsi fiával van. Nem voltam még diszpécser, ezért nehezen jövök bele, három hét alatt lehetetlen. Kaptam egy irományt, amelyre az is le volt irva, milyen köszönéssel vegyem fel a telefont. Mintha eddig nem úgy tettem volna...kicsit megalázónak érzem. Hülye vagyok? Holnap megyek dolgozni, de előre görcsöl a gyomrom, hogy hülyének néznek, megaláznak.

20L

2015. febr. 8. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Hogy jön ide a főnök fia?
2015. febr. 8. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Harcolnék bizony, ha másért nem, hát a tapasztalatért. 4 órát már csak ki lehet bírni pisi nélkül, az "iromány" miatt ne önérzeteskedj, hanem tanuld meg minden szavát, igyekezz rutint szerezni, a főnök fia meg nem értem mit zavar, de minden munkahelyen lesz valaki felettesed, akivel nehezen jössz majd ki, jobb ha mielőbb megtanulsz alkalmazkodni.
2015. febr. 8. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem, keresnék más milyet.

Ha gyomorfekélyt kapsz a görcsölés miatt, annak a kezelését nem fogod tudni kifizetni 550Ftos órabérből.

2015. febr. 8. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
keress másik helyet!
2015. febr. 8. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kereshetsz másik helyet, de miért tennéd?

Itt a főnök fia van, aki megmondja, hogy milyen köszönéssel vedd fel a telefont (ha jól értettem...). Ez teljesen természetes (főleg, ha neked nem természetes, hogy olyan köszönéssel tedd). Máshol meg más főnököd lesz akinek másmilyen módon kell megfelelnek.

Ha ezen görcsölsz, akkor máshol máson is fogsz, pedig szerintem okod nincs rá. 3 hét alatt meg nehogy már ne lehessen belejönni egy ilyen, számomra egyszerűnek tűnő munkába. Azt megtanulni, hogy "Üdvözlöm! Buborékhámozó Rt, Belladonna vagyok, mit tehetek Önért?" kb 20 perc, nem 3 hét.

Kihívás minden munkahelyen lesz (jobb esetben), ezeknek - amennyiben nem olyat kérnek tőled, ami a jellemeddel abszolút ellentétes - inkább próbálj megfelelni, ne a kifogásokat keresni, hogy miért nem jó ez a hely.

2015. febr. 8. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Az irományt azért tartom sértőnek, mert olyan hangnemben íródott, és mert olyan, mintha azt akarta volna elmagyarázni nekem, hogy 2+2=4. Az, hogy a telefont a Jó napot kívánok, XY Kft, miben segíthetek szöveggel vettem fel az első napom első 20 percében is, evidens. Ezért nem értettem, mit kellett túlmagyarázni.
2015. febr. 8. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Az "iromanyt" ne vedd megalazonak, en is dolgoztam ilyen helyen, nekunk is olvasni kellett (az elso idokben). Abszolut nem azert van mert nem nezik ki beloled, h meg tudod csinalni hanem mert igy kell csinalni, nem baj ha ott a papir, sot. Szoval ezert ne add fel a munkat, addig tuti ne amig nincs masik es ameddig mentalisan birod ezt a fajta munkat es a teljesiteskenyszert ami lesz.
2015. febr. 8. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!