Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcolnál egy ferfiért egy másik nővel?
még nem alakult ki a kapcsolat
de egy másik csaj is hajt rá
Atól függ, hogy mit jelent a harcolás. Én eleve nem úgy indultam neki a párkeresésnek, hogy direkt erre a célra nézegettem a fiúkat, hanem barátkozni igyekeztem velük. Aztán ebből alakult ki szép lassan, hogy az egyikkel nagyon jól megtaláljuk a hangot, igencsak egy húron pendülünk. Akkor már voltak kettesben programjaink, de még semmi sem volt biztos. Azóta már megbeszéltük az esküvőnk dátumát is. A többi fiúval pedig barátok lettünk.
Szóval ilyen formában, hogyha ilyen barátkozást jelentene a harcolás, akkor igennel válaszolnék (és egyidőben másokkal is barátkoznék). Ha valami ennél célzottabb becserkészést, ami esetleg nem teljesen igazságos elemeket is tartalmaz (pl. hazugságot magamról, hogy jobb színben tűnjek fel), akkor nem (és ezt abban az esetben sem tartom célravezetőnek, ha nincs konkurens versenyző).
Szerintem helyzetfüggő a dolog. Ha nem is tekintjük a harcolást kitartó nyomulásnak, annyit mindenképpen meg kellene tennie (szerintem) a nőnek, hogy érezteti, hogy vevő lenne a férfi közeledésére.
Ha feltesszük, hogy a másik csaj érezteti, de az első nem úgy gondolom nem lesz nehéz a férfinak döntenie.
Ha mindketten jeleznek jobb esetben akkor is el tudja dönteni a férfi mit akar.
Szóval lényeg a jelzés lenne.
Ha egyik részről sincs kialakult kapcsolat, akkor pont ugyanúgy viselkednék, mint normál esetben. Elvégre egy egyedülálló pasiról van szó, simán ismerkednék vele.
Viszont ha már randizgatunk, akkor ne nézelődjön más felé. 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!