Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai magyar munkavállalóval...

A mai magyar munkavállalóval az a baj hogy nem elég rugalmas? Karriertanácsadó azt mondja, nem lehet tőle semmi pluszt elvárni, csak a szigorú minimumot, és ha lejár a munkaideje már ott sincs, nem motivált, fásult, kedvetlen.

Figyelt kérdés

Mondtam neki akkor jöjjön hozzánk tanulmányútra! Nálunk csupa rugalmas munkavállalót talál!

Munkaidőnk van papíron 9-17h. Ha 8-kor nem vagyok bent már csörög a telefon hogy hol vagyok.

Ötnél előbb egy perccel se lehet elmenni, mert még nem járt le a munkaidő, de reggel 8-kor már bent kell lenni noha csak 9kor kezdődik.

Ötkor közli a főnök hogy lenne egy kis túlóra. Mondjuk este 8-ig. Nem kérdés ki marad -mindenki. Mert mi rugalmasok vagyunk!

Hazamegyek, majd csörög a mobilom, Vissza kell menni mert lenne egy kis plusz munka. Hát visszamegyek naná. Mert mi rugalmasok vagyunk!

Hétvégén csörög a mobil (noha a munkaidő csak H-P) hogy be kell menni. És pattanok mint a bolha és megyek! Mert mi rugalmasok vagyunk!

Nyáron közlik hogy szabi nincs mert sok a munka. Hát akkor nem megyek. Se nyáron se télen semmikor. Minek is mennék szabira, csak unatkoznánk otthon. Mert mi rugalmasok vagyunk!

És mit kapunk mindezért a sok pluszért? A sok szombatért néha vasárnapért, a napi 3-4 óra túlóráért? Mit kapnánk. A hím lónak egy páratlan hosszú testrészét azt kapjuk.

Örüljünk hogy nem rúgnak ki azt kapjuk!

Így hát mondtam a kedves karriertanácsadó hölgynek ha a rugalmas magyar munkaerőt akarja tanulmányozni, de nem ám a fotelból ahol most van, akkor nosza! Nálunk megtalálja a rugalmas magyar munkást! Akivel mindent lehet olyan rugalmas!

Akinek ingyen dolgozik és még könyörög, hogy még még!

2015. febr. 6. 11:18
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Ez a róka fogta csuka esete.

Változtassam meg a hozzállásom hogy mást kapjak az élettől?

Kapjak mást az élettől és megváltoztatom.

Kinek van igaza? A rókának vagy a csukának? Egyiknek se.

2015. febr. 8. 19:52
 42/43 anonim ***** válasza:
kifogas.txt
2015. febr. 8. 20:25
 43/43 anonim ***** válasza:
Nekem akkor jár le a munkaidő, mikor befejezem az adott feladatot, nem hagyok ott félbe semmit, azért mert 16:00 van.
2015. febr. 26. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!