Nagyon szeretnék a Berényi Kft-nél dolgozni (barátok közt), hogy tudnék oda bekerülni? Tegnap láttam a Nórát (ő az ügyvezető) pesten, de nem mertem megszólítani
Bocsi te tényleg h....e vagy.Most te tényleg jelentkezni akarsz?Ez csak hülyeség az egész ami ott van,ez csak film.Ha mindenesetre megkérdeznéd Nórát,tuti röhögőgörcsöt kapna.
Ami a tv-ben van nem kell mindent elhinni.
Tojás:)
Ebben a könyvben leírják, hogy nem minden igaz, amit a TV-ben látsz. Az csak egy fikcionális cég, egy kitalált történet. Mind színész, még a fénymásoló is. Vagy ennyire hülye vagy, vagy csak rossz kategóriába tetted a kérdésedet.
Valamit meg kell tudnod,Dr Balogh Nóra igazából Varga Izabella,és nem a Berényi Kft ügyvezető igazgatója,hanem csak egy színész a Barátok közt-ből.
Hiába is merted volna megszólítani,nem tudott volna állást adni a Berényi Kft-nél,ami szintén nem létezik igaziból.Vagyis lehet hogy van Berényi Kft,csak az biztos nem az, amit Nóra vezet a barátok közt-ben.xD
te úúúúúr isten :D
a kérdező ha megvan 10 éves akkor csoda :D
vagy az iq-ja 50 alatt van :D
Boccs :SD
Fürdjé
Ne Pontozz le
Feküdj
:D
19:41-es vagyok.Te teteded hogy ilyen tóni vagy???
Ők színészek,csak játszanak,amit a B.k.ben látsz.Ez a dolguk,nem keres zsolt sem eddig pincért.
hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!