Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon mindig ilyen...

Magyarországon mindig ilyen nagy lesz a munkanélküliség? Ha nem műszaki beállítottságú vagyok, eláshatom magam?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem is értem. Szerinted ma Magyaroszágon nincsenek isskolák, ahol tanárok dolgoznak, nincsenek kórházak, ahol orovosk és nővérek stb.?

Annyira nem értem, amikor valaki azt mondja, hogy ha egy szakmában sokan vannak, akkor már el sem lehet helyezkedni benn. Mintha senkinek sem sikerülne, nem csak néhánynak. Ráadásul olyan példákat mondtam, ahol azért nincs túlképzés és nem műszaki.

Amúgy nem lesz mindig ilyen magas a munkanélküliség, csak valami válság vagy mi van éppen.

2010. febr. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!